Home » E pabesueshme se çfarë ndodh në pikën kufitare në Vërmicë…Detaje…

E pabesueshme se çfarë ndodh në pikën kufitare në Vërmicë…Detaje…

Një person është arrestuar pikën kufitare Vërmicë, pasi i ka ofruar ryshfet zyrtarit policor.

raportin e policisë thuhet se i arrestuari shtetas i Shqipërisë duke kaluar kufirin pikën kufitare Vërmicë i ka ofruar 10 euro ryshfet zyrtarit policor mos e regjistrojë atë sistem.

Gjatë kontrollit veturës me cilën po udhëtonte i dyshuari, janë gjetur 18 telefona mobilë. (Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

Me vendim prokurorit dyshuarit i është caktuar ndalimi policor.

Reklama