Home » Presidenti Thaçi me një deklaratë të papritur për Gjykatën Speciale!

Presidenti Thaçi me një deklaratë të papritur për Gjykatën Speciale!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka komentuar edhe një herë për iniciativën për shfuqizimin e Speciales.

Ai ka thënë se kjo iniciativë u ekzagjerua dhe u përdorë për përfitime politike

“Specialja ka qenë temë e mbyllur qysh vitin 2015 dhe zhurmat e tjera kanë qenë panevojshme. E kemi themeluar Specialen jo e kemi dashur por për ta ruajtur partneritetin me Amerikën”, ka thënë Thaçi TV Dukagjini. (Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

As nuk e kam dalur përkrahur, as nuk e kam inkurajuar,me as penguar iniciativën e deputetëve për shfuqizmin e Speciales. Zhurmat e ndryshme për Specialen kanë qenë parëndësishme, dhe tepër ekzibicone mediale apo politike prezantuara nga mungesa e temave tjera”, ka thënë presidenti i vendit, transmeton lajmi.net

Ata kanë qenë gatshëm me djeg Kuvendin, sot janë entuziast për themelimin e Speciales”, ka thënë Hashim Thaçi.

Ndryshe iniciativa për shfuqizimin e Speciales tashmë është shpallur e mbyllur.

Reklama