Home » 30 reklamat më interesante në Super Bowl 2018 (VIDEO)

30 reklamat më interesante në Super Bowl 2018 (VIDEO)

Spektakli Super Bowl, përveç sportit është i njohur edhe për reklamat.

Një reklamë 30 sekondëshe kushton 5 milionë dollarë, shikohet prej 100 milionë njerëzve transmetim drejtpërdrejtë, kurse to marrin pjesë yjet e famshme aktrimit, muzikës dhe sportit.

Klan Kosova ju sjell 30 reklamat përfolura Super Bowl 2018.

 

Toyota

 

Pepsi (me Michael Jackson, Cindy Crawford, Britney Spears, etj.)

 

Coca-Cola

 

KIA (me Steven Tyler e Aerosmith)

 

Doritos Blaze dhe Mountain Dew Ice  (me Peter Dinklage dhe Morgan Freeman)

 

Jeep (me Jeff Goldblum)

 

Amazon Alexa (me Jeff Bezos, Anthony Hopkins, Gordon Ramsay, Cardi B dhe Rebel Wilson)

 

M&M’S (me Danny DeVito)

 

Tide (me yllin e “Stranger Things” David Harbour)

 

Oferta turistike e Australisë (me Danny McBride dhe Chris Hemsworth)

 

NFL (me Eli Manning dhe O’Dell Beckham Jr)

 

Michelob Ultra (me Chris Pratt)

 

Lojërat Olimpike Dimërore (me Lindsey Vonn)

 

Squarespace (me Keanu Reeves)

 

Skittles (me “fake news” dhe David Schwimmer e “Friends”)

 

Febreze (me personazhin “Dave)

 

Groupon (me komedianen Tiffany Haddish)

 

Jack in the Box (me Martha Stewart)

 

Bud Light

 

Budweiser

 

Lexus (me Marvel)

 

Monster (me Iggy Azalea)

 

Pringles (me Bill Hader)

 

Stella Artois (me Matt Damon)

 

Universal Orlando Resort (me Peyton Manning)

 

WeatherTech

 

Wendy’s

 

Reklama