Home » Ambasada amerikane: Si të mbroni veten nga mashtrimi me vizat për në SHBA

Ambasada amerikane: Si të mbroni veten nga mashtrimi me vizat për në SHBA

 

Ambasada amerikane Tiranë ka postuar një njoftim rëndësishëm për ata persona kanë rënë pre e mashtrimeve për viza.

Përmes një postimin rrjetin social facebook Ambasada shkruan se kontaktohen shpesh nga persona kanë rënë pre e mashtrimit vizave.

Sipas tyre, mashtrimet përfshijnë faqe interneti rreme ku kërkojnë tarifa shtesë duhet paguhen për marrë vizën.

tej ambasada amerikane lajmëron qytetarët mos bien viktimë e mashtrimeve.

Postimi i Ambasadës Amerikane

Rregullisht, ne kontaktohemi nga individë kanë qenë viktima mashtrimit vizave.

Mashtrimet zakonisht përfshijnë faqe interneti rreme, adresa e-maili dhe kërkesa për tarifa shtesë duhet paguhen për marrë një vizë.

Edukoni veten mënyrë mos bëheni viktimë e një mashtrimi! #PyetAnen 

Reklama

Lexo më shumë