Home » Puthja e Donald Trump dhe Ivankës ‘pushton’ mediat sociale

Puthja e Donald Trump dhe Ivankës ‘pushton’ mediat sociale

Puthja e Donald Trump dhe vajzës tij Ivanka veprimtarinë e kompanisë H & K Equipment Coraopolis Pensilvanisë , po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Reklama

Lexo më shumë