Home » “Policia shton masat e sigurisë në prag të ndeshjes Trepça 89 – Vikingur” plus 9 more GazetaBlic

“Policia shton masat e sigurisë në prag të ndeshjes Trepça 89 – Vikingur” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“Policia shton masat e sigurisë në prag të ndeshjes Trepça 89 – Vikingur” plus 9 more GazetaBlic

Policia shton masat e sigurisë në prag të ndeshjes Trepça 89 – Vikingur Posted: 03 Jul 2017 10:50 PM PDT

Vendi ynë gjatë ditës sotme do ndikohet nga masat e ajrit me presion ndryshueshëm atmosferik. Sipas Institutit Hidrometeorologjik, gjatë ditës do jetë sërish nxehtë por jo si java e lame pas. Temperaturat maksimale parashihet lëvizin nga 26-30 gradë Celsius, ndërsa minimalet do lëvizin nga 10-15 gradë Celsius. Do fryjë erë nga drejtimi i verilindjes me shpejtësi deri 12m/s.

The post Parashikimi i motit appeared first on GazetaBlic.

Hedhja e luleve në dasmë – cili është sekreti i tyre? Posted: 03 Jul 2017 10:48 PM PDT

Edhe pse prindërit vështirë e pranojnë para familjes ose miqve, hulumtimi tregon megjithatë favorizojnë një fëmijë krahasim me tjetrin. Hulumtimi i bërë nga kanadezët ka treguar sa shumë dallon stili i rritjes fëmijëve nga familja e njëjtë, aq negativ do jetë ai ndikimin shëndetin psikik gjithë anëtarëve familjes.   “Ky zbulim është shumë befasues”, tha Jenny Jenkins, profesoreshë e psikologjisë aplikuar dhe zhvillimit njerëzor Universitetin Toronto dhe udhëheqëse e këtij studimi. “Kemi pritur e ashtuquajtura “rritje diferenciale” ndikon vetëm dinamikën mes prindërve dhe fëmijëve. Megjithatë është treguar ajo ndikon tërë familjen”. “Rritja apo edukimi diferencial” fakt është emër i zbukuruar për atë fakt paraqet favorizimin e një fëmije krahasim me tjetrin. Hulumtimi i cili është publikuar revistën “Zhvillimi i fëmijëve” ka zgjatur katër vjet. Për këtë periudhë janë përcjellë 400 familje kanadeze me metodën e anketës dhe vrojtimeve direkte. Prof. Jenkins dhe ekipi i saj kanë zbuluar fëmijët e prindërve cilët nuk i kanë trajtuar njëjtë fëmijët e vet, kanë pasur shumë probleme me kujdesin dhe raportet shoqërore kanë vazhduar edhe moshën e rritur. Hulumtuesit kanë zbuluar rritja apo edukimi diferencial është i lidhur edhe me disa faktorë, siç janë varfëria, sëmundjet mentale dhe historia e abuzimeve familje.   Njëlloj kështu, hulumtimi ka treguar nënat cilat kanë qenë nën stres gjatë emocional dhe financiar rrallë kanë qenë drejta ndaj fëmijëve tyre. /Telegrafi/

The post A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj appeared first on GazetaBlic.

19- vjeçari vjedh portofolin në rrugë, kur e hap nuk e do më veten Posted: 03 Jul 2017 10:46 PM PDT

Edhe pse prindërit vështirë e pranojnë para familjes ose miqve, hulumtimi tregon megjithatë favorizojnë një fëmijë krahasim me tjetrin. Hulumtimi i bërë nga kanadezët ka treguar sa shumë dallon stili i rritjes fëmijëve nga familja e njëjtë, aq negativ do jetë ai ndikimin shëndetin psikik gjithë anëtarëve familjes.   “Ky zbulim është shumë befasues”, tha Jenny Jenkins, profesoreshë e psikologjisë aplikuar dhe zhvillimit njerëzor Universitetin Toronto dhe udhëheqëse e këtij studimi. “Kemi pritur e ashtuquajtura “rritje diferenciale” ndikon vetëm dinamikën mes prindërve dhe fëmijëve. Megjithatë është treguar ajo ndikon tërë familjen”. “Rritja apo edukimi diferencial” fakt është emër i zbukuruar për atë fakt paraqet favorizimin e një fëmije krahasim me tjetrin. Hulumtimi i cili është publikuar revistën “Zhvillimi i fëmijëve” ka zgjatur katër vjet. Për këtë periudhë janë përcjellë 400 familje kanadeze me metodën e anketës dhe vrojtimeve direkte. Prof. Jenkins dhe ekipi i saj kanë zbuluar fëmijët e prindërve cilët nuk i kanë trajtuar njëjtë fëmijët e vet, kanë pasur shumë probleme me kujdesin dhe raportet shoqërore kanë vazhduar edhe moshën e rritur. Hulumtuesit kanë zbuluar rritja apo edukimi diferencial është i lidhur edhe me disa faktorë, siç janë varfëria, sëmundjet mentale dhe historia e abuzimeve familje.   Njëlloj kështu, hulumtimi ka treguar nënat cilat kanë qenë nën stres gjatë emocional dhe financiar rrallë kanë qenë drejta ndaj fëmijëve tyre. /Telegrafi/

The post A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj appeared first on GazetaBlic.

Maqedoni: Gjykata urdhëroi konfiskimin e pasaportës së Gruevskit Posted: 03 Jul 2017 10:39 PM PDT

Vendi ynë gjatë ditës sotme do ndikohet nga masat e ajrit me presion ndryshueshëm atmosferik. Sipas Institutit Hidrometeorologjik, gjatë ditës do jetë sërish nxehtë por jo si java e lame pas. Temperaturat maksimale parashihet lëvizin nga 26-30 gradë Celsius, ndërsa minimalet do lëvizin nga 10-15 gradë Celsius. Do fryjë erë nga drejtimi i verilindjes me shpejtësi deri 12m/s.

The post Parashikimi i motit appeared first on GazetaBlic.

Parashikimi i motit Posted: 03 Jul 2017 10:37 PM PDT

Vendi ynë gjatë ditës sotme do ndikohet nga masat e ajrit me presion ndryshueshëm atmosferik. Sipas Institutit Hidrometeorologjik, gjatë ditës do jetë sërish nxehtë por jo si java e lame pas. Temperaturat maksimale parashihet lëvizin nga 26-30 gradë Celsius, ndërsa minimalet do lëvizin nga 10-15 gradë Celsius. Do fryjë erë nga drejtimi i verilindjes me shpejtësi deri 12m/s.

The post Parashikimi i motit appeared first on GazetaBlic.

Koreja e Veriut teston një tjetër raketë në ujërat japoneze Posted: 03 Jul 2017 10:34 PM PDT

Vendi ynë gjatë ditës sotme do ndikohet nga masat e ajrit me presion ndryshueshëm atmosferik. Sipas Institutit Hidrometeorologjik, gjatë ditës do jetë sërish nxehtë por jo si java e lame pas. Temperaturat maksimale parashihet lëvizin nga 26-30 gradë Celsius, ndërsa minimalet do lëvizin nga 10-15 gradë Celsius. Do fryjë erë nga drejtimi i verilindjes me shpejtësi deri 12m/s.

The post Parashikimi i motit appeared first on GazetaBlic.

A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj Posted: 03 Jul 2017 10:32 PM PDT

Edhe pse prindërit vështirë e pranojnë para familjes ose miqve, hulumtimi tregon megjithatë favorizojnë një fëmijë krahasim me tjetrin. Hulumtimi i bërë nga kanadezët ka treguar sa shumë dallon stili i rritjes fëmijëve nga familja e njëjtë, aq negativ do jetë ai ndikimin shëndetin psikik gjithë anëtarëve familjes.   “Ky zbulim është shumë befasues”, tha Jenny Jenkins, profesoreshë e psikologjisë aplikuar dhe zhvillimit njerëzor Universitetin Toronto dhe udhëheqëse e këtij studimi. “Kemi pritur e ashtuquajtura “rritje diferenciale” ndikon vetëm dinamikën mes prindërve dhe fëmijëve. Megjithatë është treguar ajo ndikon tërë familjen”. “Rritja apo edukimi diferencial” fakt është emër i zbukuruar për atë fakt paraqet favorizimin e një fëmije krahasim me tjetrin. Hulumtimi i cili është publikuar revistën “Zhvillimi i fëmijëve” ka zgjatur katër vjet. Për këtë periudhë janë përcjellë 400 familje kanadeze me metodën e anketës dhe vrojtimeve direkte. Prof. Jenkins dhe ekipi i saj kanë zbuluar fëmijët e prindërve cilët nuk i kanë trajtuar njëjtë fëmijët e vet, kanë pasur shumë probleme me kujdesin dhe raportet shoqërore kanë vazhduar edhe moshën e rritur. Hulumtuesit kanë zbuluar rritja apo edukimi diferencial është i lidhur edhe me disa faktorë, siç janë varfëria, sëmundjet mentale dhe historia e abuzimeve familje.   Njëlloj kështu, hulumtimi ka treguar nënat cilat kanë qenë nën stres gjatë emocional dhe financiar rrallë kanë qenë drejta ndaj fëmijëve tyre. /Telegrafi/

The post A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj appeared first on GazetaBlic.

Mbahet debati “Historia në tekstet shkollore” Posted: 03 Jul 2017 10:30 PM PDT

Vendi ynë gjatë ditës sotme do ndikohet nga masat e ajrit me presion ndryshueshëm atmosferik. Sipas Institutit Hidrometeorologjik, gjatë ditës do jetë sërish nxehtë por jo si java e lame pas. Temperaturat maksimale parashihet lëvizin nga 26-30 gradë Celsius, ndërsa minimalet do lëvizin nga 10-15 gradë Celsius. Do fryjë erë nga drejtimi i verilindjes me shpejtësi deri 12m/s.

The post Parashikimi i motit appeared first on GazetaBlic.

Horoskopi ditor Posted: 03 Jul 2017 10:25 PM PDT

Edhe pse prindërit vështirë e pranojnë para familjes ose miqve, hulumtimi tregon megjithatë favorizojnë një fëmijë krahasim me tjetrin. Hulumtimi i bërë nga kanadezët ka treguar sa shumë dallon stili i rritjes fëmijëve nga familja e njëjtë, aq negativ do jetë ai ndikimin shëndetin psikik gjithë anëtarëve familjes.   “Ky zbulim është shumë befasues”, tha Jenny Jenkins, profesoreshë e psikologjisë aplikuar dhe zhvillimit njerëzor Universitetin Toronto dhe udhëheqëse e këtij studimi. “Kemi pritur e ashtuquajtura “rritje diferenciale” ndikon vetëm dinamikën mes prindërve dhe fëmijëve. Megjithatë është treguar ajo ndikon tërë familjen”. “Rritja apo edukimi diferencial” fakt është emër i zbukuruar për atë fakt paraqet favorizimin e një fëmije krahasim me tjetrin. Hulumtimi i cili është publikuar revistën “Zhvillimi i fëmijëve” ka zgjatur katër vjet. Për këtë periudhë janë përcjellë 400 familje kanadeze me metodën e anketës dhe vrojtimeve direkte. Prof. Jenkins dhe ekipi i saj kanë zbuluar fëmijët e prindërve cilët nuk i kanë trajtuar njëjtë fëmijët e vet, kanë pasur shumë probleme me kujdesin dhe raportet shoqërore kanë vazhduar edhe moshën e rritur. Hulumtuesit kanë zbuluar rritja apo edukimi diferencial është i lidhur edhe me disa faktorë, siç janë varfëria, sëmundjet mentale dhe historia e abuzimeve familje.   Njëlloj kështu, hulumtimi ka treguar nënat cilat kanë qenë nën stres gjatë emocional dhe financiar rrallë kanë qenë drejta ndaj fëmijëve tyre. /Telegrafi/

The post A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj appeared first on GazetaBlic.

Thaçi shfrytëzon dialogun për t’u faktorizuar Posted: 03 Jul 2017 10:19 PM PDT

Vendi ynë gjatë ditës sotme do ndikohet nga masat e ajrit me presion ndryshueshëm atmosferik. Sipas Institutit Hidrometeorologjik, gjatë ditës do jetë sërish nxehtë por jo si java e lame pas. Temperaturat maksimale parashihet lëvizin nga 26-30 gradë Celsius, ndërsa minimalet do lëvizin nga 10-15 gradë Celsius. Do fryjë erë nga drejtimi i verilindjes me shpejtësi deri 12m/s.

The post Parashikimi i motit appeared first on GazetaBlic.

Reklama