Home » Piten, pasulin dhe hudrat nuk i ndërroj me asgjë! (Video) Gazeta Tribuna

Piten, pasulin dhe hudrat nuk i ndërroj me asgjë! (Video) Gazeta Tribuna

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

Piten, pasulin dhe hudrat nuk i ndërroj me asgjë! (Video) Gazeta Tribuna

Piten, pasulin dhe hudrat nuk i ndërroj me asgjë! (Video) Posted: 02 Jul 2017 02:01 PM PDT

Këtë edicion emisionin LEMzA’ me Kiki Rrahmani i ftuar ishte avokati i njohur Arianit Koci. gjithë e njohim si person shumë atraktiv, i cili ka një jetë tejet dinamike me shumë papritura. Gjatë emisionit ai tregojë edhe për ushqimin e tij preferuar. Se si e shijon hudrën live emision, shikojeni përmes linkut vazhdim./Gazeta Tribuna   The post Piten, pasulin dhe hudrat nuk i ndërroj me asgjë! (Video) appeared first on Gazeta Tribuna.
Reklama