Home » “Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

“Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video) Posted: 01 Jul 2017 10:50 PM PDT

Kisha Katolike e Italisë ka kryer një mrekulli globale tri herë vit e cila deklaron sigurinë e botës, duke përdorur gjakun e San Gennaro, shenjti mbrojtës i njohur globalisht si Shën Janarius. janar dhe shtator, udhëheqësit fetarë ishin gjendje për lëngëzuar me sukses gjakun e San Gennaro gjatë ceremonive shenjta. kuadër Napolit Chapel, kryepeshkopi mban një kapsulë artë-xhami përmban gjak 700-vjeçar shenjtorit vdekur. Edhe pse ajo ndonjëherë mund marrë kohë, premten e kaluar nuk ka ndodhur ky ritual ndodh, duke çuar udhëheqësit fetarë mendojnë për keqen. Luftërat globale dhe fatkeqësitë ndodhin, por deri tani, bota ka arritur t’i shpëtojë një shkatërrimi plotë. Por 2017 me vërtetë mund shënojë vitin e Armagedonit pas muajve trazirave politike.s Imzot Vincenzo De Gregorio, iu bëri thirrje njerëzve për t’u lutur. Ai tha: “Ne nuk duhet mendojmë për katastrofat dhe fatkeqësitë. Ne jemi njerëz besimit dhe ne duhet vazhdojmë lutemi”. Sipas legjendave, gjaku i San Gennaro ishte mbledhur nga një grua e quajtur Eusabia pas vdekjes tij. Pas një shpërthimi dhunshëm nga mali i Vezuvit 16 dhjetor, shenjtori thuhet se ka ndaluar zjarrin hyjnë qytet.

The post Kisha paralajmëron njerëzimin: Besoni në zot, ose do digjemi të gjithë në ferr appeared first on GazetaBlic.

Me cilat këngëtare u prish Jehona Sopi? Posted: 01 Jul 2017 10:47 PM PDT

Emily Sears është një modele mjaft seksi dhe ka linja trupore çdo femër do dëshironte t’i kishte. Modelja australiane,Emily Sears fundmi ka realizuar një set fotografik ku është shfaqur mjaft seksi me format e saj trupore dhe sigurisht me pasme bombastike. Disa nga këto foto kjo bukuroshe i ka postuar edhe Instagram. Dhe kjo modele mbase mund jetë konkurentja e denjë e Kim Kardashian. hhh-202x300 “Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

The post Modelja që po sfidon Kim Kardashian me të pasmet e saj (FOTO) appeared first on GazetaBlic.

Vetëm 8 vota në Gjirokastrën e Enverit, kreu i PKSH nuk duron më: U vodhën votat e komunistëve! Posted: 01 Jul 2017 10:45 PM PDT

Sot bëhen 27 vjet kur delegatët e atëhershëm Kuvendit Kosovës, miratuan Deklaratën Kushtetuese pavarësisë Kosovës, e njohur si Deklarata e 2 Korrikut. këtë ditë historike, Kosova është shpallur njësi e veçantë, kuadër federatës atëhershme jugosllave. Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut vitit 1990 ishte akti do shënojë hapin historik institucional pavarësimit Kosovës, i cili u zhvillua jashtë objektit Parlamentit, kushte rrethimit nga forca mëdha policore e ushtarake. Deklaratën Kushtetuese mbi Kosovën si njësi pavarur dhe barabartë kuadër federatës apo konfederatës jugosllave e shpallën Prishtinë 111 delegatët shqiptarë, po edhe komuniteteve tjera Kuvendit Kosovës. Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut shënon edhe pikënisjen për pavarësimin e Kosovës nga Serbia, duke synuar trajtohet si e barabartë me republikat e atëhershme socialiste federatën jugosllave. hhh-202x300 “Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

The post 27 vjet nga Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut appeared first on GazetaBlic.

Gjermania kërkon punëtorë nga Ballkani, ka vetëm një kusht Posted: 01 Jul 2017 10:41 PM PDT

Kisha Katolike e Italisë ka kryer një mrekulli globale tri herë vit e cila deklaron sigurinë e botës, duke përdorur gjakun e San Gennaro, shenjti mbrojtës i njohur globalisht si Shën Janarius. janar dhe shtator, udhëheqësit fetarë ishin gjendje për lëngëzuar me sukses gjakun e San Gennaro gjatë ceremonive shenjta. kuadër Napolit Chapel, kryepeshkopi mban një kapsulë artë-xhami përmban gjak 700-vjeçar shenjtorit vdekur. Edhe pse ajo ndonjëherë mund marrë kohë, premten e kaluar nuk ka ndodhur ky ritual ndodh, duke çuar udhëheqësit fetarë mendojnë për keqen. Luftërat globale dhe fatkeqësitë ndodhin, por deri tani, bota ka arritur t’i shpëtojë një shkatërrimi plotë. Por 2017 me vërtetë mund shënojë vitin e Armagedonit pas muajve trazirave politike.s Imzot Vincenzo De Gregorio, iu bëri thirrje njerëzve për t’u lutur. Ai tha: “Ne nuk duhet mendojmë për katastrofat dhe fatkeqësitë. Ne jemi njerëz besimit dhe ne duhet vazhdojmë lutemi”. Sipas legjendave, gjaku i San Gennaro ishte mbledhur nga një grua e quajtur Eusabia pas vdekjes tij. Pas një shpërthimi dhunshëm nga mali i Vezuvit 16 dhjetor, shenjtori thuhet se ka ndaluar zjarrin hyjnë qytet.

The post Kisha paralajmëron njerëzimin: Besoni në zot, ose do digjemi të gjithë në ferr appeared first on GazetaBlic.

Shkurte Gashi martohet, ndanë babain nga fëmijët? Posted: 01 Jul 2017 10:39 PM PDT

Emily Sears është një modele mjaft seksi dhe ka linja trupore çdo femër do dëshironte t’i kishte. Modelja australiane,Emily Sears fundmi ka realizuar një set fotografik ku është shfaqur mjaft seksi me format e saj trupore dhe sigurisht me pasme bombastike. Disa nga këto foto kjo bukuroshe i ka postuar edhe Instagram. Dhe kjo modele mbase mund jetë konkurentja e denjë e Kim Kardashian. hhh-202x300 “Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

The post Modelja që po sfidon Kim Kardashian me të pasmet e saj (FOTO) appeared first on GazetaBlic.

Tronditëse: Babai e fut vajzën e vogël çdo ditë në një varr të hapur, arsyeja..(Foto) Posted: 01 Jul 2017 10:37 PM PDT

Një video shqetësuese është postuar rrjetet sociale shfaq mercenarët rusë tek torturojnë një rob sirian. videon e xhiruar me telefon shihet viktima e shtrirë gjak bërtet dhe lutet për mëshirë, transmeton Telegrafi. Ndërsa, rusët qeshen me agoninë e tij. Një nga torturuesit mban një citat nga filmi “Suicide Squad”: “Do lëndoj shumë keq”! Siri thuhet se janë mijëra mercenarë rusë. Disa thonë se xhirim janë pjesëtarët e grupit paramilitar “Wagner” afërt me ekstremistët nacionalistë dhe oligarkët rusë. /Telegrafi/

The post Pamje të tmerrshme të mercenarëve rusë tek torturojnë robin sirian (Video, +18) appeared first on GazetaBlic.

Nderohen delegatët e 2 korrikut Posted: 01 Jul 2017 10:32 PM PDT

Sot bëhen 27 vjet kur delegatët e atëhershëm Kuvendit Kosovës, miratuan Deklaratën Kushtetuese pavarësisë Kosovës, e njohur si Deklarata e 2 Korrikut. këtë ditë historike, Kosova është shpallur njësi e veçantë, kuadër federatës atëhershme jugosllave. Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut vitit 1990 ishte akti do shënojë hapin historik institucional pavarësimit Kosovës, i cili u zhvillua jashtë objektit Parlamentit, kushte rrethimit nga forca mëdha policore e ushtarake. Deklaratën Kushtetuese mbi Kosovën si njësi pavarur dhe barabartë kuadër federatës apo konfederatës jugosllave e shpallën Prishtinë 111 delegatët shqiptarë, po edhe komuniteteve tjera Kuvendit Kosovës. Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut shënon edhe pikënisjen për pavarësimin e Kosovës nga Serbia, duke synuar trajtohet si e barabartë me republikat e atëhershme socialiste federatën jugosllave. hhh-202x300 “Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

The post 27 vjet nga Deklarata Kushtetuese e 2 Korrikut appeared first on GazetaBlic.

Modelja që po sfidon Kim Kardashian me të pasmet e saj (FOTO) Posted: 01 Jul 2017 10:32 PM PDT

Emily Sears është një modele mjaft seksi dhe ka linja trupore çdo femër do dëshironte t’i kishte. Modelja australiane,Emily Sears fundmi ka realizuar një set fotografik ku është shfaqur mjaft seksi me format e saj trupore dhe sigurisht me pasme bombastike. Disa nga këto foto kjo bukuroshe i ka postuar edhe Instagram. Dhe kjo modele mbase mund jetë konkurentja e denjë e Kim Kardashian. hhh-202x300 “Mos u habisni nëse e shihni Policinë e Kosovës nëpër rrugët e Shqipërisë (Video)” plus 9 more GazetaBlic

The post Modelja që po sfidon Kim Kardashian me të pasmet e saj (FOTO) appeared first on GazetaBlic.

Horoskopi për ditën e sotme Posted: 01 Jul 2017 10:29 PM PDT

Një video shqetësuese është postuar rrjetet sociale shfaq mercenarët rusë tek torturojnë një rob sirian. videon e xhiruar me telefon shihet viktima e shtrirë gjak bërtet dhe lutet për mëshirë, transmeton Telegrafi. Ndërsa, rusët qeshen me agoninë e tij. Një nga torturuesit mban një citat nga filmi “Suicide Squad”: “Do lëndoj shumë keq”! Siri thuhet se janë mijëra mercenarë rusë. Disa thonë se xhirim janë pjesëtarët e grupit paramilitar “Wagner” afërt me ekstremistët nacionalistë dhe oligarkët rusë. /Telegrafi/

The post Pamje të tmerrshme të mercenarëve rusë tek torturojnë robin sirian (Video, +18) appeared first on GazetaBlic.

Mos pini ujë nga tubi, ja çfarë rrezikoni Posted: 01 Jul 2017 10:26 PM PDT

Jeni lodhur dhe nuk i ndjeni këmbët për shkak ënjtjes? Kjo ju shkakton parehati dhe dhimbje trupit tërësi. fakt, dhimbja e këmbëve mund zhduket shumë lehtë dhe vetëm me një recetë thjeshtë. Për këtë ju duhen vetëm disa gjethe dafine. Përbërësit:
Gjethe dafine
1 enë me ujë Përgatitja:
Mbushni një enë me ujë dhe hidhni gjethet e dafinës. Vendosini zjarr vlojnë për 20 minuta. pas largojeni nga zjarri, lëreni ftohet pak dhe zhysni këmbët . Mbajini për 20 minuta. pas vishni një palë çorape mënyrë mbani njëjtën temperaturë edhe për pak kohë. Bëni njëjtën gjë çdo ditë dhe nuk do ndjeni probleme me këmbët tuaja. Mjekët rekomandojnë ta ndiqni këtë procedurë paktën për një javë çdo 6 muaj. rast se keni ënjtje serioze këmbëve, thjesht mund përgatisni një dush me gjethe dafine mëngjes dhe mbrëmje.
Për hequr qafe djersitjen e këmbëve, bëni një dush para se flini dhe hidhni 20-40 gjethe dafine.

The post Gjethe dafine dhe ujë, gjithçka që ju duhet për të shëruar këmbët e ënjtura appeared first on GazetaBlic.

Reklama