Home » “​Sot ditë me temperatura të larta, rrezik për të gjitha moshat” plus 9 more GazetaBlic

“​Sot ditë me temperatura të larta, rrezik për të gjitha moshat” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“​Sot ditë me temperatura të larta, rrezik për të gjitha moshat” plus 9 more GazetaBlic

​Sot ditë me temperatura të larta, rrezik për të gjitha moshat Posted: 30 Jun 2017 10:47 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

Majhen: Kosova duhet t’i rritë eksportin dhe investimet e huaja Posted: 30 Jun 2017 10:44 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë Posted: 30 Jun 2017 10:31 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

Përmbyllet mbështetja zvicerane për shërbimin e noterisë Posted: 30 Jun 2017 10:27 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

​Policia e Kosovës dhe e Shqipërisë fillojnë patrullimet e përbashkëta Posted: 30 Jun 2017 10:12 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

Alarmi i mjekëve: Kjo pije shkatërron kockat dhe ju vazhdoni ta konsumoni çdo ditë Posted: 30 Jun 2017 10:08 PM PDT

Sipas një studimi fundit, foshnjat konsumojnë peshk gjatë vitit parë jetës, janë mbrojtur nga alergjitë, kanë një rrezik 22% ulët ekzemës dhe një rrezik 26% ulët etheve. Nga analizimi i dhënave studiuesit kanë konkluduar se foshnjat konsumonin peshk rregullisht, ishin mbrojtur nga rreziku i alergjive: veçanti, nëse hanin peshk tepër se një herë javë, ulnin riskun për shfaqur alergjinë nga polenet apo forma tjera alergjike, transmeton Telegrafi. Ka dëshmi se konsumimi i peshkut, ka veprim parandalues ndaj ekzemës dhe etheve. Ekzema mund shkaktojë gjendjen e lëkurës kuqe, irritim lëkurës mund jetë shumë shqetësuese dhe ka disa trajtime shumë efektive. Ethet Hay, ndërkohë, mendohet ndikojnë deri një pesë rinj. p-1-251x300 “​Sot ditë me temperatura të larta, rrezik për të gjitha moshat” plus 9 more GazetaBlic Edhe pse hulumtimet e mëparshme kanë sugjeruar se dieta me peshk mund ketë një efekt mbrojtës deri moshën katër vjeçe, hulumtuesit thonë se përfitimet zgjasin edhe gjatë. Por, fëmijët kanë alergji nga produktet e peshkut nuk duhet kurrsesi detyrohen t’i konsumojnë këto produkte. Hulumtuesit e Universitetit Harvardit kështu theksojnë se dieta e nënave shtatzëna duhet patjetër përmbajë edhe peshk. Peshku duhet merret rregullisht për shkak se është një burim i vlefshëm ushqyes.

The post Foshnjat që hanë peshk, shmangin alergjitë kur të rriten appeared first on GazetaBlic.

Ministrja e Drejtësisë kërkon “anulimin” e konkursit të anuluar Posted: 30 Jun 2017 10:02 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

Mësojeni se çfarë moti do të mbizotrojë në vikend Posted: 30 Jun 2017 03:53 PM PDT

Kuadri ligjor Kosovë nuk e saktëson një kohë pas zgjedhjeve, brenda cilës kreu i shtetit detyrohet ta caktojë mandatarin për formimin e Qeverisë. Për pasojë, nga vullneti i presidentit Hashim Thaçi do varet zvarritja eventuale e konstituimit ekzekutivit ri, shkruan sot Koha Ditore. nenin 95 Kushtetuta flet për zgjedhjen e Qeverisë. Aty vetëm theksohet sepas zgjedhjeve” presidenti ia propozon Kuvendit kandidatin për kryeministër, konsultim me partinë politike ose me koalicionin ka fituar shumicën e nevojshme Kuvend për formuar Qeverinë. Presidencë nuk kanë treguar se sa kohë pas zgjedhjeve mandatari do caktohet. (Artikullin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm Kohës Ditore)

The post Presidenti e ka në dorë zvarritjen e konstituimit të Qeverisë appeared first on GazetaBlic.

Flet milioneri: Këto janë 4 mënyrat se si të bëheni të pasur (FOTO) Posted: 30 Jun 2017 03:39 PM PDT

Vapa e jashtëzakonshme na heq dëshirën për bërë çdo lloj aktiviteti tjetër, por vetëm me disa përpjekje minimale, mund t’ia bëjmë qejfin vetes dhe shijojmë edhe qëndrimin shtëpi, jo vetëm minutat e kaluara det apo pishinë. Mbyllni dritaret dhe perdet. Ky detaj mund t’ju duket i parëndësishëm, por shumica e nxehtit vjen nga dritaret. Marrja e këtyre masave do lejojë uljen e temperaturave brenda shtëpisë disa gradë. Mbani mbyllur dyert e dhomave shtëpi ruhet ajër i freskët brenda secilës dhomë. Hapini përpara se shkoni flini kështu ajri mund qarkullojë nga një ambient tjetrin. Nuk është mjaftueshëm i ftohtë ajri del nga ventilatori? Merrni një tas madh dhe mbusheni me akull, pastaj vendoseni përpara ventilatorit. Avulli i ftohtë do dalë nga tasi me akull do përhapet gjithë dhomën me anë ventilatorit, transmeton Klan Kosova. Kushtojini rëndësi materialit çarçafëve përdorni. E mira është jenë prej pambuku pasi qëndrojnë freskët. Mos u angazhoni vetëm freskimin e shtëpisë, edhe temperatura e trupit tuaj është e rëndësishme. Pini lëngje freskëta dhe laguni me një leckë njomë qafë dhe pulse. Vishuni lehtë. Pas dushit mos harroni ndizni aspiratorin e banjës për eleminuar lagështirën. E njëjta gjë vlen edhe për kuzhinë pasi është gatuar, për larguar nxehtësinë. Nëse temperatura e brendshme rritet gjatë natës, hapni dritaret e shtëpisë për krijuar korent. Mos harroni t’i mbyllni mëngjes para se ajri ngrohet sërish. Nëse duhet gatuani, zgjidhni alternativën thjeshtë, gatuani jashtë. Kështu sakrifikoheni ju pjesëtarët e tjerë familjes jenë freskët brenda shtëpi.  

The post Si t’i shpëtoni vapës? appeared first on GazetaBlic.

Kërset seksi në Golem (FOTO 18+) Posted: 30 Jun 2017 03:14 PM PDT

Një episod pakëndshëm ka ndodhur pasditen e sotme plazhin e Velipojës. Dy persona janë konfliktuar ashpër ndërmjet tyre duke dhuruar “spektakël” panevojshëm. Skena është filmuar nga disa pushues habitur jo vetëm nga skena por edhe nga vetë motive i saj. Mendohet se dy personat u konfliktuan për lulet dhe disa palma vendosura para një hotel.

 

The post Sherr masiv në plazhin e Velipojës (VIDEO) appeared first on GazetaBlic.

Reklama