Home » MUSTAFA MERR REFUZIMIN E PARË Gazeta Tribuna

MUSTAFA MERR REFUZIMIN E PARË Gazeta Tribuna

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

MUSTAFA MERR REFUZIMIN E PARË Gazeta Tribuna

MUSTAFA MERR REFUZIMIN E PARË Posted: 30 Jun 2017 06:58 AM PDT

Ftesës së Isa Mustafës për ta lënë të vetme Partinë Demokratike, duke i kërkuar partnerëve të tjerë të PAN-it, t’i bashkohen, nuk po e pranon Nisma. Kryeministri në largim Isa Mustafa, pas prishjes së koalicionit me PDK më të cilën udhëhoqi vendin për dy vite e gjysmë dhe tani i ka vendosur vija të kuqe, dje ka kërkuar dialog të brendshëm me Vetëvendosjen, AAK-në e Nismën për të formuar Qeverinë. Zafir Berisha nga Nisma ka thënë me se nuk ekziston asnjë mundësi e bashkimit të Nismës me LAA-në. Mirëpo, për të bërë qeveri stabile, Berisha fton LAA-në t’i bashkohet koalicionit PDK-AAK-Nisma. “Nuk ekziston mundësia me u bashku me LAA-në. Ne e kemi kandidatin tonë Ramush Haradinaj për kryeministër dhe e kisha ftuar Isa Mustafën që t’iu bashkëngjitet PDK-AAK-Nisma për të bërë qeveri stabile në interes të Kosovës” ka thënë Berisha, njofton lajmi.net Kujtojmë, se Zafir Berisha është rizgjedhur sërish deputet në Kuvendin e Kosovës, pra ai ka siguruar në zgjedhjet e 11 qershorit plot 12,276 vota. The post MUSTAFA MERR REFUZIMIN E PARË appeared first on Gazeta Tribuna.
Reklama