Home » “Sesion shkencor për Shotë Galicën” plus 9 more GazetaBlic

“Sesion shkencor për Shotë Galicën” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“Sesion shkencor për Shotë Galicën” plus 9 more GazetaBlic

Sesion shkencor për Shotë Galicën Posted: 29 Jun 2017 10:36 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

Kjo është shenja kryeneçe e horoskopit që s’e pranon kurrë fajin Posted: 29 Jun 2017 10:30 PM PDT

Një turiste Kinë i ka rënë fikët pasi theu aksidentalisht një byzylyk i cili kushtonte 34 mijë euro. Gruaja po vizitonte një dyqan byzylykeve xhadë Ruili City, ne jugperëndim Kinës, kur aksidentalisht theu një byzylyk teksa po e provonte. Fatkeqësisht për , byzylyku u nda dysh, raporton People’s Daily Online. Pamjet tregojnë gruan e cila pëson shok kur mëson çmimin e byzylykut. Xhade është një produkt luksoz Kinë dhe përfaqëson shëndetin e mirë dhe jetën e gjatë.Pas dëmtimit, pronari i dyqanit u tha se vlera e byzylykut ishte 38 mijë euro. Familja i ofroi atij 9 mijë euro, megjithatë ai refuzoi duke thënë se kjo nuk ishte e mjaftueshme. Ndërsa një ekspert i pavarur e vlerësoi vlerën e tij rreth 23.5 mijë euro, shumë për cilën familja e saj pranoi ta paguante.

The post Thyen pa dashje byzylykun, turistes i bie të fikët kur mëson çmimin (VIDEO) appeared first on GazetaBlic.

Sot mblidhet Qeveria e Kosovës në largim Posted: 29 Jun 2017 10:28 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

“Drenicaku i O sa mirë” ka një mesazh për deputetët e Kosovës Posted: 29 Jun 2017 10:23 PM PDT

Këngëtarja Adelina Ismaili, është njëra prej këngëtarëve ka qenë gjithmonë pas Lidhjes Demokratike Kosovës. Por, rezultati i fundit duket se e ka zhgënjyer këngëtaren dhe për këtë ajo ka bërë një status facebook ku tërthorazi ja gjuan disa “kunxha” Isa Mustafës. një status saj bërë facebook Adelina ka thënë se LDK ka nevojë për reforma mëdha nëse dëshiron kthejë namin ka pasur kohë Rugovës. Madje ajo një moment thotë se duket se lista e tyre u kthye mbrapshtë, duke aluduar kështu disa deputetë LDK’ nga fundi i listës kanë arritur bëhen deputetë, sidomos deputetja Vjosa Osmani, e cila mori shumë se 60 000 vota edhe pse u rëndit e 81’ta. Për shumë lexojeni statusin e Adelinës. adelina-1_1498770224-4191281-300x237 “Sesion shkencor për Shotë Galicën” plus 9 more GazetaBlic

The post Adelina Ismaili, i “gjuan kunxha” Isës: LDK’së ju kthyen lista mbrapshtë, duhen reforma appeared first on GazetaBlic.

​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë Posted: 29 Jun 2017 10:22 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

Shpërthen zjarri, evakuohet aeroporti JFK Posted: 29 Jun 2017 10:20 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

Përmbyllet projekti i mbështetjes së BE-së për prokurimin në Kosovë Posted: 29 Jun 2017 10:18 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

OKB: Gazi nervor Sarin u përdor për vrasjen e 90 civilëve në Siri Posted: 29 Jun 2017 10:15 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

Kjo vajzë shet virgjërinë online…arsyeja do ju lërë me gojë hapur Posted: 29 Jun 2017 10:13 PM PDT

Një turiste Kinë i ka rënë fikët pasi theu aksidentalisht një byzylyk i cili kushtonte 34 mijë euro. Gruaja po vizitonte një dyqan byzylykeve xhadë Ruili City, ne jugperëndim Kinës, kur aksidentalisht theu një byzylyk teksa po e provonte. Fatkeqësisht për , byzylyku u nda dysh, raporton People’s Daily Online. Pamjet tregojnë gruan e cila pëson shok kur mëson çmimin e byzylykut. Xhade është një produkt luksoz Kinë dhe përfaqëson shëndetin e mirë dhe jetën e gjatë.Pas dëmtimit, pronari i dyqanit u tha se vlera e byzylykut ishte 38 mijë euro. Familja i ofroi atij 9 mijë euro, megjithatë ai refuzoi duke thënë se kjo nuk ishte e mjaftueshme. Ndërsa një ekspert i pavarur e vlerësoi vlerën e tij rreth 23.5 mijë euro, shumë për cilën familja e saj pranoi ta paguante.

The post Thyen pa dashje byzylykun, turistes i bie të fikët kur mëson çmimin (VIDEO) appeared first on GazetaBlic.

Ministria e Infrastrukturës fesheh dosjet e kontratave milionëshe! Posted: 29 Jun 2017 10:05 PM PDT

Shefja e Zyrës BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut Gërmisë Prishtinë. Ky aksion është pjesë e Javës Diplomacisë Klimatike organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim ngritjes vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit ndotjes ajrit, menaxhimit mbeturinave dhe çështjeve kanë bëjnë me energjinë eficiente Kosovë.

The post ​Apostolova merr pjesë në pastrimin e parkut të Gërmisë appeared first on GazetaBlic.

Reklama