Home » “Moti:Temperatura të larta në Kosovë, i nxehti afrikan kaplon vendin” plus 9 more GazetaBlic

“Moti:Temperatura të larta në Kosovë, i nxehti afrikan kaplon vendin” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“Moti:Temperatura të larta në Kosovë, i nxehti afrikan kaplon vendin” plus 9 more GazetaBlic

Moti:Temperatura të larta në Kosovë, i nxehti afrikan kaplon vendin Posted: 26 Jun 2017 10:50 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Lista e deputetëve që do të shkojnë në parlament Posted: 26 Jun 2017 10:39 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Ja temperaturat sot në Shqipëri Posted: 26 Jun 2017 10:34 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

SHBA kërcënon Sirinë nëse tenton të kryjë një tjetër sulm kimik Posted: 26 Jun 2017 10:28 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

KOSID diskuton për politikat e Kosovës për efiçiencën e energjisë Posted: 26 Jun 2017 10:23 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Lauka: Rama s’është lider, është një udhëheqës pragmatik dhe demagog Posted: 26 Jun 2017 03:15 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

“Basha të veprojë si Berisha, të dorëhiqet menjëherë” Posted: 26 Jun 2017 03:03 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Veliaj i ruhet mallkimit: Nëse PS-së i ndodh në këto momente… Posted: 26 Jun 2017 03:01 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Haradinaj flet për nevojën e thellimit të bashkëpunimit me SHBA-në Posted: 26 Jun 2017 02:53 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Rrokulliset autobusi, 15 të vdekur në Argjentinë Posted: 26 Jun 2017 02:50 PM PDT

Kushtet e motit kthjellët dhe temperaturave larta do mbeten prezent Shqipëri. Qytetet nxehta do jenë zonat qendrore dhe jugore Shqipërisë ku termometri do ngjitet deri 39 gradë celsius. Sipas “MeteoAlb”, parashikohet edhe pasditja vijojë ndikimin e motit kthjellët zonat e ulëta dhe bregdetare duke lënë me kthjellime dhe vranësira kalimtare zonat malore përgjatë kufirit Lindor. Për sa i përket vlerave termike, temperaturat e ajrit do vijojnë mbeten shumë larta gjithë territorin e vendit. Era do fryjë e lehtë dhe mesatare me shpejtësi 25 km/h nga drejtimi Jugor duke bërë det gjenerohet dallgëzim 2 ballë.

The post Ja temperaturat sot në Shqipëri appeared first on GazetaBlic.

Reklama