Home » “Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes” plus 9 more GazetaBlic

“Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes” plus 9 more GazetaBlic

Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes Posted: 25 Jun 2017 10:51 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Kapen hajnat duke vjedhur përmes dritareve të trenave në lëvizje (Video) Posted: 25 Jun 2017 10:49 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës Posted: 25 Jun 2017 10:42 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Në Korçë janë numëruar 126 nga 463 kuti, prin PS Posted: 25 Jun 2017 10:41 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Ja sa paguhen Mihrija dhe Naimi për Bajram (VIDEO) Posted: 25 Jun 2017 10:33 PM PDT

Valltarja Donjeta Kosumi për një muaj ka pauzuar me realizimin e pozave seksi, dhe ekspozimit trupit gjatë këtyre ditëve muajt Ramazanit. Ndërsa sonte ditën e Fiter Bajramit ajo shpalos linjat e saj shpërthyese, shkruan GazetaBlic.com Ekspozon gjoksin aq shuëm sa këto fotografi e gjithë vëmendja shkon vetëm aty dhe askund tjetër! 1-17 “Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes” plus 9 more GazetaBlic1-17 “Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes” plus 9 more GazetaBlic1-17 “Tërmet i ri dridhi Strugën, Ohrin dhe Resnjen sot në mëngjes” plus 9 more GazetaBlic

The post Nuk ia patë Kallashit gjatë muajt të Ramaznit, sot për Bajram e tregon krejt! appeared first on GazetaBlic.

Nxehtësi e madhe, këto janë temperaturat e befasishme në Kosovë Posted: 25 Jun 2017 10:31 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Dita botërore kundër abuzimit dhe trafikimit të drogave Posted: 25 Jun 2017 10:23 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Numërohen 1070 nga 5362 kuti, udhëheq PS Posted: 25 Jun 2017 10:21 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Rai Arte për Ramën: Artist dhe kryeministër Posted: 25 Jun 2017 10:18 PM PDT

Aktorja e njohur shqiptare Arta Dobroshi po vazhdon suksesin kinematografinë ndërkombëtare. Filmi i fundit cilin Dobroshi ka aktruar është ‘Home’, i cili rezultoi shumë i suksesshëm për duke ia sjellë edhe një çmim rëndësishëm. ‘Home’ është film me tematikë çështjen e refugjatëve dhe mori çmimin “”Cannes Lions Festival of Creativity”.
Me një fjalë rasti pas pranimit çmimit, Arta ka emocionuar tërë publikun me rrëfimin e saj si një refugjate.
Nuk ka rëndësi pjesën ku jeton, ne jetojmë gjithë një qytet madh quajtur Tokë. Asnjëri nuk jemi refugjatë. gjithë duam lumturinë, dhe besoj se ardhmen nacionaliteti ynë do jetë një. Jam Arta Dobroshi, kombësia ime është lumturia dhe jetoj një vend quhet tokë”, ka thënë aktorja.

The post Arta Dobroshi fiton çmim me filmin ‘Home’ (Video) appeared first on GazetaBlic.

Brenda javës krijohet baza ligjore për shpalljen e aktakuzave nga Gjykata Speciale! Posted: 25 Jun 2017 10:14 PM PDT

këtë datë, vitin 1987, Konventa kundër Torturës dhe Ndëshkimeve tjera mizore, çnjerëzore, degraduese apo ndëshkimit hyri fuqi. Ky ishte një hap i rëndësishëm procesin shumë nevojshëm globalizimin e drejtave njeriut dhe pranuar se tortura dhe gjitha format e keqtrajtimit ose ndëshkimit çnjerëzor ose degradues, janë absolutisht dhe universalisht paligjshme. vitin 1997, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve Bashkuara vendosi për shënuar këtë datë historike dhe përcaktuar 26 qershor çdo vit si Dita Ndërkombëtare Mbështetje Viktimave Torturës. Qeveritë përkujtohen për përgjegjësitë e tyre ndaj viktimave torturës ashtu siq janë përshkruara Konventën e OKB-së. Neni 14 i Konventës Kombeve Bashkuara kundër Torturës shprehimisht parashikon Shtetet duhet bëjë kompensim për mbijetuarit torturës drejtën e zbatueshme, duke përfshirë mjetet për rehabilitim plotë jetë e mundur.

The post Dita Ndërkombëtare në Mbështetje te Viktimave të Torturës appeared first on GazetaBlic.

Reklama