Home » Përse nuk e shohim aq shpesh Dhuratën me këngë të reja?! (VIDEO) Gazeta Tribuna

Përse nuk e shohim aq shpesh Dhuratën me këngë të reja?! (VIDEO) Gazeta Tribuna

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

Përse nuk e shohim aq shpesh Dhuratën me këngë të reja?! (VIDEO) Gazeta Tribuna

Përse nuk e shohim aq shpesh Dhuratën me këngë të reja?! (VIDEO) Posted: 24 Jun 2017 07:16 AM PDT

Dhurata Ahmetaj- këngëtare, e cila tashmë është e njohur për gjithë ne skenën muzikore, ishte e ftuar emisionin e funditSi n’shpi”.
Përveq recetave, ajo shpalosi edhe shumë gjëra tjera interesante, nga jeta e saj private dhe ajo personale.
Një nga to ishte edhe suksesi i saj muzikë, dhe bashkpunëtorët e saj.
pyetjen i’u bë, ajo tregoi se përse nuk është shumë aktive. Ndiqeni përgjigjjen e saj linkun e mëposhtëm. The post Përse nuk e shohim aq shpesh Dhuratën me këngë të reja?! (VIDEO) appeared first on Gazeta Tribuna.
Reklama