Home » “5 ore para zgjedhjeve- Masakrohet komisioneri i LSI (Video)” plus 9 more GazetaBlic

“5 ore para zgjedhjeve- Masakrohet komisioneri i LSI (Video)” plus 9 more GazetaBlic

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

“5 ore para zgjedhjeve- Masakrohet komisioneri i LSI (Video)” plus 9 more GazetaBlic

5 ore para zgjedhjeve- Masakrohet komisioneri i LSI (Video) Posted: 24 Jun 2017 10:49 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Identifikohet polici që vrau veten në qendër votimi. Ja emri Posted: 24 Jun 2017 10:44 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri Posted: 24 Jun 2017 10:42 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Bajrami në Kaçanik falet në shesh (Foto) Posted: 24 Jun 2017 10:37 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Hapen Qendrat e Votimit në Shqipëri Posted: 24 Jun 2017 10:34 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Shqetësues zvogëlimi i numrit të nxënësve në shkollat shqipe në Kosovën Lindore Posted: 24 Jun 2017 10:32 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Ngjarje e rëndë: Polici vret veten në qendrën e votimit Posted: 24 Jun 2017 10:23 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Falja e Namazit të Fitër Bajramit në Prishtinë Posted: 24 Jun 2017 10:13 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Moti sot mbi vendin tonë Posted: 24 Jun 2017 10:09 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Ternava: Dashakeqët mbollën urrejtje por një rrugë ka, ajo është rruga e paqes Posted: 24 Jun 2017 10:05 PM PDT

Qindra qytetarë kanë falur namazin e Fitër Bajramit për herë parë 18 vjet pas luftës, vendin ku ka qenë xhamia e Ibrit veri Mitrovicës. Ata u shprehën tejet lumtur pas 18 vitesh sërish po dëgjohet ezani këtë vend. Kryetari i Bashkësisë Islame Mitrovicë, Burim Veliu, ka uruar shqiptarët e veriut, por edhe tjerët, ardhmen falen këtë vend ku ka qenë xhamia e Ibrit veri, dhe jo nëpër xhamitë e ndryshme jug qytetit. Ceremonia e faljes namazit është zhvilluar nën masa shtuara sigurisë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

The post Namazi i Bajramit falet për herë të parë tek xhamia e Ibrit në veri appeared first on GazetaBlic.

Reklama