Home » Juridiku akreditohet për pesë vjet. Dekani Gashi, meritat u lë stafit akademik Gazeta Tribuna

Juridiku akreditohet për pesë vjet. Dekani Gashi, meritat u lë stafit akademik Gazeta Tribuna

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

Juridiku akreditohet për pesë vjet. Dekani Gashi, meritat u lë stafit akademik Gazeta Tribuna

Juridiku akreditohet për pesë vjet. Dekani Gashi, meritat u lë stafit akademik Posted: 23 Jun 2017 09:33 AM PDT

Agjencia Kosovare e Akreditimit sot bëri publike vendimet për akreditimet e programeve. Fakulteti Juridik është vlerësuar shkëlqyeshëm nga ekspertët, ku edhe është akredituar për 5 vjet. Akreditimi për një periudhë kaq të gjatë ka ndodhur për herë të parë në Kosovë. Për më shumë, vitin e kaluar Fakulteti Juridik nuk ishte akredituar. Lidhur me këtë, Gazeta Tribuna kontaktoi dekanin e Fakultetit Juridik prof.asoc. dr. Haxhi Gashi i cili këtë vit udhëheqi dhe menaxhoi tërë këtë proces. Dekani Gashi shkurtimisht theksoi që ky është një vendim i pritshëm pasi që menaxhmenti i fakultetit ka bërë një punë të jashtëzakonshme dhe meritat më të mëdhaja i kanë stafi akademik. The post Juridiku akreditohet për pesë vjet. Dekani Gashi, meritat u lë stafit akademik appeared first on Gazeta Tribuna.
Reklama