Home » Hoti: Afera “Pronto” made in EULEX Gazeta Tribuna

Hoti: Afera “Pronto” made in EULEX Gazeta Tribuna

h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table#itemcontentlist tr td div ul { list-style-type:square; padding-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div blockquote { padding-left:6px; border-left: 6px solid #dadada; margin-left:1em; } div#emailbody table#itemcontentlist tr td div li { margin-bottom:1em; margin-left:1em; } table#itemcontentlist tr td a:link, table#itemcontentlist tr td a:visited, table#itemcontentlist tr td a:active, ul#summarylist li a { color:#000099; font-weight:bold; text-decoration:none; } img {border:none;}

Hoti: Afera “Pronto” made in EULEX Gazeta Tribuna

Hoti: Afera “Pronto” made in EULEX Posted: 22 Jun 2017 12:26 PM PDT

  Nënkryetari i PDK-së Rexhep Hoti i ftuar Rubikon KTV-së,I pyetur për aferën “Pronto” u shpreh se fajtorët e vetëm për atë aferë ishin ndërkombëtarët,shkruan InfoPress. ” Pronto  është “made in eulex” “-u shpreh Hoti Ai poashtu tha se PDK-ja u dëmtua 6muaj nga kjo aferë dhe ju bë gjyq publik dhe asnjëherë nuk e bën një gjyq të mirëfillt në Gjykatë. Ai tha se mediat nuk janë fajtore për publikimin e atyre bisedave. The post Hoti: Afera “Pronto” made in EULEX appeared first on Gazeta Tribuna.
Reklama