Home » Pse Allahu kur foli për Kuranin tha: ‘në te ka shërim’ e nuk tha: ‘në te ka ilaç’?

Pse Allahu kur foli për Kuranin tha: ‘në te ka shërim’ e nuk tha: ‘në te ka ilaç’?

Pse Allahu kur foli për Kuranin tha: ‘ te ka shërim’ e nuk tha: ‘ te ka ilaç’?

Sepse ilaçi mund shëron dhe mund mos shëron, kurse Kurani është ilaç për çdo sëmundje.
Shejh Feuzi Seid

Burimi:Bekir Halimi

Reklama