Home » Nje thenie per deshirat dhe yjet

Nje thenie per deshirat dhe yjet

Kujto gjithmone. Deshirat nuk plotesohen nese nuk bien yjet. Yjet nuk bien nese ti nuk ngre koken lart.
Thenie, Thenie per deshirat, Thenie per deshiren, Thenie per yjet , 
 
Reklama