Home » Archives for Korrik 2013

Muaj: Korrik 2013

Dashuria dhe Miqesia

“Dashuria” e pyeti “Miqesine”: – Perse ekziston ti kur jam une??
-Per te mbushur me buzeqeshje, aty ku ti le lot, e dashur…
Thenie, Thenie per dashurine, Thenie per miqesine, 
 
Reklama

Një thënie për të mençurit dhe budallenjtë nga Arthur Schopenhauer

“Të
mençurit kanë thënë gjithmonë të njëjtat gjëra, dhe budallenjtë, të
cilët janë shumica, e kanë bërë gjithmonë të kundërtën.”
– Arthur Schopenhauer
Thenie, Thenie per te menqurit, Thenie per budallenjte
 

Një thënie për Shqipërinë dhe politikanët nga Faik Konica


qoftëse Shqipëria do të vdiste ndonjëherë, atëherë në epitafin e saj
duhet te shkruhet:”Shqipëria lindi nga Zoti, Shpëtoi nga rastësia, vdiq
nga politikanët”!

|Faik Konica|

Thenie, Thenie per politikanet, Thenie per politiken, Faik Konica, Thenie per Shqiperine