Home » Besimtarët ne marredheniet mes tyre

Besimtarët ne marredheniet mes tyre

Profeti
(alejhi selam) ka thene: “Besimtarët ne marredheniet mes tyre; ne
meshire, dashuri e miqesi jane si nje trup, e nese semuret nje organ
edhe pjeset e tjera te trupit shqetesohen dhe mbare organizmi vuan nga
dhimbjet, pagjumesia dhe ngritja e temperatures.”

{Muttefekun alejhi}

Reklama