Home » Një thënie tjetër për lotët

Një thënie tjetër për lotët

Lotët
kanë diçka shenjtë: ato nuk janë shenjë dobësie, por fuqie. Janë
lajmëtarë një dhimbjeje madhe… dhe një dashurie
papërshkrueshme…!!
984206_10151627645450040_1756634331_n Një thënie tjetër për lotët
 
Reklama