Home » Lajmet e fundit nga Kumanova

Etiketë: Lajmet e fundit nga Kumanova

Afrim Gashi për referendum: Një pritje gati 30-vjeçare që meriton një PO të shkurtër për suksese shumëvjeçare

 

kuadër pjesës fushatës për referendum, kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ka filluar ciklin e porosive ditore me qëllim sensibilizimit opinionit përkrahje referendumit 30 shtatorit.
‘’ nga vitet e para pas pavarësisë gjithnjë kemi ëndërruar për ditën kur ne do mund flasim realisht për mundësinë e integrimit BE dhe NATO. Dhe, për fatin tonë mirë, kjo ditë është 30 shtatori i këtij viti. Një pritje gati 30-vjeçare meriton një PO shkurtër për suksese shumëvjeçare’’, tha kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi.

Reklama

Afrim Gashi: PO-ja e 30 shtatori do të thotë luftë kundër korrupsionit, mirëqenie ekonomike dhe sundim i ligjit

Afrim Gashi: PO-ja e 30 shtatori do thotë luftë kundër korrupsionit, mirëqenie ekonomike dhe sundim i ligjit
 
 
Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, gjatë tubimit mbajtur Tetovë tha: ‘’ Dita e 30 shtatorit është ditë e momentit ri për vendin, mbase ne pas 30 shtatorit fillojmë me negociatat për aderim BE. Një PO e fuqishme referendum, nënkupton anëtarësimin e vendit NATO dhe BE, ku detyrimisht ne do kemi kontroll ndërkombëtar, luftë kundër korrupsionit, mirëqenie ekonomike dhe sundim ligjit’’, tha Gashi. Kryetari i BESËS, Afrim Gashi tej vazhdoi duke thënë: ‘’ Çdo kapitull do hapim me BE-në, do jetë një mekanizëm e kemi kërkuar prej viteve 90-ta si shqiptar, andaj 30 shtatori është një shans hapim një derë, për arritur barazi plotë’’, përfundoi kryetari i BESËS, Afrim Gashi.

Asaf Ademi: Ejani gjithë së bashku më 30 shtator t’i themi PO referendumit

 

Ministri i Kulturës, Asaf Ademi para banorëve Tetovës, u shpreh me fjalët: Ejani gjithë bashku, me 30 shtator t’i themi një PO fuqishme referendumit, vetëm një PO e madhe nënkupton kulturë autoktone me standarde evropiane’’, përfundoi Ademi, gjatë tubimit mbajtur mbrëmë nga Lëvizja BESA Tetovë.

Deputeti i BESËS, Nexhbedin Kahremani: PO-ja nënkupton arsim cilësor, mirëqenie, shëndetësi moderne dhe investime të reja

 

‘’ Padyshim se referendumi është e drejtë legjitime e çdo qytetari, por mendoj se 30 shtator për ne nuk ka vend për JO, ne 30 shtator duhet themi vetëm PO. Mos harroni, PO-ja e 30 shtatorit nënkupton arsim cilësor, mirëqenie, shëndetësi moderne dhe investime reja’’, përfundoi deputeti Kahremani, gjatë fjalimit mbrëmshëm mbajtur me banorët e Tetovës

Kryetari i BESËS, Afrim Gashi në Bogovinë: Kamjani është amanet për ne

 

 

Lëvizja BESA realizoi me sukses marshin me banorët e komunës Bogovinë, ku me qindra aktivistë dhe simpatizantë BESËS i thanë ‘’PO’’ referendumit 30 shtator. Marshi dhe takimi me banorët e komunës Bogovinës, u realizua kalanë e pamposhtur BESËS, fshatin Kamjan Tetovës, ku fjalë përshëndetëse kishte edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi. ‘’ Ju falënderoj gjithëve përzemërsisht, për mikpritjen dhe përkrahjen po jepni këto momente kthesave historike shtetit, Kamjani është amanet për ne, ejani gjithë bashku t’i themi ‘’PO’’ referendumit’’, përfundoi Afrim Gashi.

Lëvizja BESA sot do të mbajë marsh dhe tubim me qytetarët në Kërçovë

Lëvizja BESA sot do mbajë marsh dhe tubim me qytetarët Kërçovë Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi vazhdon me takime intenzive terren, duke bashkëbiseduar me qytetarë dhe aktivistë për dajle masovike referendumin e 30 shtatorit.Pas realizimit shumë se 10 marsheve dhe disa tubimeve suksesshme nëpër qytetet shqiptare, Lëvizja BESA sonte do zbresë Kërçovë, ku pritet realizojë takime me qytetarët dhe aktivistët e saj, për dalje masovike referendumin e 30 shtatorit. Pas mbarimit marshit nëpër rrugët e Kërçovës, BESA pritet ketë mbajë edhe tubimin përmbyllës aktiviteteve ditore. këtë tubim, pritet merr pjesë edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi.

Zejdi i Besës: Më 30 shtator pa dallime kombëtare e fetare, do të jemi krah për krah me familjen e madhe NATO dhe BE

 

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Skender Rexhepi – Zejd, mbrëmë gjatë tubimit mbajtur me banorët e Tetovës, tha: ‘’Pa dallim përkatësisë kombëtare apo fetare, 30 shtator gjithë bashku do jemi krah për krah, familjes madhe NATO dhe BE-s’’, përfundoi ai.

Deputeti i BESËS, Nexhbedin Kahremani: Më 30 shtator duhet të themi vetëm PO, nuk ka aspak vend për jo

 

‘’ Padyshim se referendumi është e drejtë legjitime e çdo qytetari, por mendoj se 30 shtator për ne nuk ka vend për JO, ne 30 shtator duhet themi vetëm PO. Mos harroni, PO-ja e 30 shtatorit nënkupton arsim cilësor, mirëqenie, shëndetësi moderne dhe investime reja’’, përfundoi deputeti Kahremani, gjatë fjalimit mbrëmshëm mbajtur me banorët e Tetovës.

Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS

 

Sonte, Lëvizja BESA realizoi me sukses marshin me banorët e komunës Bogovinë, ku me qindra aktivistë dhe simpatizantë BESËS i thanë ‘’PO’’ referendumit 30 shtator. Marshi dhe takimi me banorët e komunës Bogovinës, u realizua kalanë e pamposhtur BESËS, fshatin Kamjan Tetovës, ku fjalë përshëndetëse kishte edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi. ‘’ Ju falënderoj gjithëve përzemërsisht, për mikpritjen dhe përkrahjen po jepni këto momente kthesave historike shtetit, Kamjani është amanet për ne, ejani gjithë bashku t’i themi ‘’PO’’ referendumit’’, përfundoi Afrim Gashi.

 

42149011_2129504414036446_822409421693911040_n-400x267 Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS 42149011_2129504414036446_822409421693911040_n-400x267 Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS 42149011_2129504414036446_822409421693911040_n-400x267 Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS 42149011_2129504414036446_822409421693911040_n-400x267 Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS 42149011_2129504414036446_822409421693911040_n-400x267 Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS 42149011_2129504414036446_822409421693911040_n-400x267 Lëvizja BESA në Bogovinë i tha ‘’PO’’ të fuqishme referendumit – Kamjani bastioni i pamposhtur i BESËS

 

Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit!

 

Lëvizja BESA tanimë një kohë gjatë ka filluar kampanjën e saj për referendumin e 30 shtatorit ‘’ DIL PËR MAQEDONINË EVROPIANE’’. nga fillimi i fushatës referendumit, Lëvizja BESA ka filluar me ofanzivë takimesh nëpër shumë qytete shqiptare, ku ka realizuar mbi 10 marshe dhe disa tubime me qytetarë dhe simpatizantët e saj.
Sonte, Lëvizja BESA realizoi tubimin madhështor dhe impozant Tetovë, ku para mijëra aktivistëve dhe qytetarëve, Tetova bashkë me Bogovinën i thanë ‘’ PO’’ referendumit 30 shtatorit.

Lëvizja BESA realizoi me sukses marshin me banorët e komunës Bogovinë, ku me qindra aktivistë dhe simpatizantë BESËS i thanë ‘’PO’’ referendumit 30 shtator. Marshi dhe takimi me banorët e komunës Bogovinës, u realizua kalanë e pamposhtur BESËS, fshatin Kamjan Tetovës, ku fjalë përshëndetëse kishte edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi. ‘’ Ju falënderoj gjithëve përzemërsisht, për mikpritjen dhe përkrahjen po jepni këto momente kthesave historike shtetit, Kamjani është amanet për ne, ejani gjithë bashku t’i themi ‘’PO’’ referendumit’’, përfundoi Afrim Gashi.
Pas përfundimit me sukses marshit komunën e Bogovinës, Lëvizja BESA marshin dhe takimin e radhës e vazhdoi qytetin e Tetovës, duke u takuar dhe bashkëbiseduar me qindra qytetarë dhe aktivistë për dalje masovike referendum. Marshi i BESËS Tetovë, filloi nga selia e lëvizjes duke përfunduar me tubimin përmbyllës para Pallatit Kulturës. Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Skender Rexhepi – Zejd, para banorëve Tetovës tha: ‘’ Pa dallim përkatësisë kombëtare apo fetare, 30 shtator gjithë bashku do jemi krah për krah, familjes madhe NATO dhe BE-s’’, përfundoi Rexhepi. Pas Zejdit, fjalën e mori i zoti i shtëpisë, deputeti i BESËS nga Tetova, dr. Nexhbedin Kahremani, i cili para bashkëvendësve tij tha: ‘’ Padyshim se referendumi është e drejtë legjitime e çdo qytetari, por mendoj se 30 shtator për ne nuk ka vend për JO, ne 30 shtator duhet themi vetëm PO. Mos harroni, PO-ja e 30 shtatorit nënkupton arsim cilësor, mirëqenie, shëndetësi moderne dhe investime reja’’, përfundoi deputeti Kahremani. Ministri i Kulturës, Asaf Ademi para banorëve Tetovës, u shpreh me këto fjalë: Ejani gjithë bashku, me 30 shtator t’i themi një PO fuqishme referendumit, vetëm një PO e madhe nënkupton kulturë autoktone me standarde evropiane’’, përfundoi Ademi.
I fundit para banorëve Tetovës, fjalë rasti kishte edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, i cili pas përshëndetjes vëllazërore dhe tubimit suksesshëm realizuan sonte aktivistët e BESËS Tetovë, tha : ‘’ Dita e 30 shtatorit është ditë e momentit ri për vendin, mbase ne pas 30 shtatorit fillojmë me negociatat për aderim BE. Një PO e fuqishme referendum, nënkupton anëtarësimin e vendit NATO dhe BE, ku detyrimisht ne do kemi kontroll ndërkombëtar, luftë kundër korrupsionit, mirëqenie ekonomike dhe sundim ligjit’’, tha Gashi. Kryetari i BESËS, Afrim Gashi tej vazhdoi duke thënë: ‘’ Çdo kapitull do hapim me BE-në, do jetë një mekanizëm e kemi kërkuar prej viteve 90-ta si shqiptar, andaj 30 shtatori është një shans hapim një derë, për arritur barazi plotë’’, përfundoi kryetari i BESËS, Afrim Gashi.

 

 

42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit! 42116639_2129526450700909_7260183721834184704_n-400x267 Ekskluzive: Pamje impozante nga marshet e fuqishme të BESËS në Tetovë dhe Bogovinë – Tetova fuqishëm i tha ‘’PO’’ referendumit!