Home » Filma

Etiketë: Filma

Colette (2018)

Colette (2018) | Biografi, Drame, Histori | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Pasi martohet Paris, jeta e Koletës nga fshati, ndryshon rrënjësisht. Ajo njihet me shoqërinë e lartë dhe pranon shkruajë një roman botohet nën autorësinë e bashkëshortit saj batakçi. Suksesi, e frymëzon atë për kapërcyer kufizimet shoqërore shekullit 20-të.

 

trailtube-logo Colette (2018)
/*  

trailtube-logo Colette (2018)
//

 

trailtube-logo Colette (2018)

The post Colette (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Reklama

Blood Brother (2018)

Blood Brother (2018) | Aksion, Krim, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Xheik Bening del nga burgu ps 15 vitesh dhe kërkon hakmerret ndaj shokëve fëmijërisë e lanë pas. Por mbi gjitha ai do hakmerret ndaj “vëllait gjakut” Soni Karson i cili tashmë është bërë polic.

 

trailtube-logo Blood Brother (2018)
/*  

trailtube-logo Blood Brother (2018)
//

 

trailtube-logo Blood Brother (2018)

The post Blood Brother (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

The Appearance (2018)

The Appearance (2018) | Horror, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kur një murg gjendet i vdekur një mënyrë tmerrshme, Kisha dërgon Mateo Inkuizitorin, një burrë racional shkencës, hetojë ‘shtrigën’ akuzohet për krimin. Kur Mateo e gjen veten anën e akuzuarve kur dhe disa murgj tjerë vdesin mënyrë misterioze, ai duhet mësojë se shkenca nuk mund shpjegojë tmerret rreth tij, para se manipulohet nga ligësia ka pushtuar manastirin.

 

trailtube-logo The Appearance (2018)
/*  

trailtube-logo The Appearance (2018)
//

 

trailtube-logo The Appearance (2018)

The post The Appearance (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

The Princess Switch (2018)

The Princess Switch (2018) | Romance | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një javë para Krishtlindjeve, një dukeshë shkëmbehet me një grua zakonshme nga Çikago, duket identike si ajo.

 

trailtube-logo The Princess Switch (2018)
/*  

trailtube-logo The Princess Switch (2018)
//

 

trailtube-logo The Princess Switch (2018)

The post The Princess Switch (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

A Simple Favor (2018)

A Simple Favor (2018) | Komedi, Krim, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Stefani, një mama beqare shtëpiake bëhet shoqe me Emilin një mama karrierë e cila ka birin njëjtën shkollë me atë Stefani. Por shoqëria e tyre komplikohet kur Emili zhduket pa lënë gjurmë dhe me shumë pikëpyetje. Ka vdekur apo e kanë vrarë?

 

trailtube-logo A Simple Favor (2018)
/*  

trailtube-logo A Simple Favor (2018)
//

 

trailtube-logo A Simple Favor (2018)

The post A Simple Favor (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

A Simple Favor (2018)

A Simple Favor (2018) | Komedi, Krim, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Stefani, një mama beqare shtëpiake bëhet shoqe me Emilin një mama karrierë e cila ka birin njëjtën shkollë me atë Stefani. Por shoqëria e tyre komplikohet kur Emili zhduket pa lënë gjurmë dhe me shumë pikëpyetje. Ka vdekur apo e kanë vrarë?

 

trailtube-logo A Simple Favor (2018)
/*  

trailtube-logo A Simple Favor (2018)
//

 

trailtube-logo A Simple Favor (2018)

The post A Simple Favor (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

Mowgli: Legend of the Jungle (2018) | Aventure, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një fëmijë i rritur nga ujqërit duhet përballet me një tigër famëkeq quajtur Sher Kan, si dhe me prejardhjen e tij.

 

trailtube-logo Mowgli: Legend of the Jungle (2018)
/*  

trailtube-logo Mowgli: Legend of the Jungle (2018)
//

 

trailtube-logo Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

The post Mowgli: Legend of the Jungle (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

BuyBust (2018)

BuyBust (2018) | Aksion, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një agjenci për zbatimin e ligjit kundër drogës bën një sulm masiv ndaj trafikantëve drogës lagjet e varfra Manilas.

 

trailtube-logo BuyBust (2018)
/*  

trailtube-logo BuyBust (2018)
//

 

trailtube-logo BuyBust (2018)

The post BuyBust (2018) appeared first on Filma24hd.cc.

The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles (2018) | Aventure, Familjar, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Keti dhe Tedi Pirs duan kapin Santa Klausin kamera teksa shpërndan dhuratat dhe kjo dëshirë u kthehet një aventurë sa bukur aq rrezikshme. Nëse ndonjëherë e humbet shpirtin e Krishtlindjeve, kjo ka për ta rikthyer.

 

trailtube-logo The Christmas Chronicles (2018)
/*  

trailtube-logo The Christmas Chronicles (2018)
//

 

trailtube-logo The Christmas Chronicles (2018)

The post The Christmas Chronicles (2018) appeared first on Filma24hd.cc.