Home » Filma shqip

Etiketë: Filma shqip

3:10 to Yuma (2007)

3:10 to Yuma (2007) | Aksion, Krim, Aventure | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një fermer i thjeshtë pranon shoqerojë një jashtligjshëm e rrezikshem trenin për Juma, ku ai do gjykohet për gjitha krimet e kryera, por kjo gjë nuk do jetë aq e thjeshtë sa dukej.

 

trailtube-logo 3:10 to Yuma (2007)
/*  

trailtube-logo 3:10 to Yuma (2007)
//

 

trailtube-logo 3:10 to Yuma (2007)

The post 3:10 to Yuma (2007) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama

Truth or Die (2012)

Truth or Die (2012) | Horror, Mister | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Pasi ju premtuan se do kalonin një natë paharrueshme duke festuar, disa djem Britanik dhe vajza vendosin shkojnë nje kasolle për ta kaluar fundjavën. Ata takojne një person dëshiron hakmerret ndaj tyre për shkak vdekjes e vëllait tij.

 

trailtube-logo Truth or Die (2012)
/*  

trailtube-logo Truth or Die (2012)
//

 

trailtube-logo Truth or Die (2012)

The post Truth or Die (2012) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

The Child in Time (2017)

The Child in Time (2017) | Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Jeta e një autori librash për fëmijë ndryshon tërësisht kur vajza e tij zhduket.

 

trailtube-logo The Child in Time (2017)
/*  

trailtube-logo The Child in Time (2017)
//

 

trailtube-logo The Child in Time (2017)

The post The Child in Time (2017) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Arn: The Knight Templar (2007)

Arn: The Knight Templar (2007) | Aksion, Aventure, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Arn, është një djale i një fisi rangut lartë Suedez ai dërgohet një manastir për tu edukuar për token e tyre shenjtë si një kalorës për ndaluar, rreziqet do t’ju kanosen…

 

trailtube-logo Arn: The Knight Templar (2007)
/*  

trailtube-logo Arn: The Knight Templar (2007)
//

 

trailtube-logo Arn: The Knight Templar (2007)

The post Arn: The Knight Templar (2007) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Siberia (2018)

Siberia (2018) | Romance, Krim, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Kur ortaku i një tregtari amerikan diamantësh zhduket, ai niset për Siberi ta gjejë, por ndryshe nga plani i tij, fillon një lidhje dashurie.

 

trailtube-logo Siberia (2018)
/*  

trailtube-logo Siberia (2018)
//

 

trailtube-logo Siberia (2018)

The post Siberia (2018) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Kick (2014)

Kick (2014) | Aksion, Hindi, Romance | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një djalë i cili është i dashura len veten pas adrenalinës nga e cila fillon një jete krejtësisht te re për te ndihmuar një vajze e cila vuan nga kanceri. Po për ketë ai shume shpejt e gjen veten duke u ndjekur nga një oficer policë dhe i cili përfshihet ne luftën e krimit dhe kontrabandës e cila po ndodhe ne vendin e tij.

 

trailtube-logo Kick (2014)
/*  

trailtube-logo Kick (2014)
//

 

trailtube-logo Kick (2014)

The post Kick (2014) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Riddick (2013)

Riddick (2013) | Aksion, Fantashkence, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

I lënë për vdekje një planet djegur nga dielli, Riddick e gjen veten për t’u përballur kundër një race huaj grabitqare. Me aktivizimin e një sinjali emergjent, ai alarmon dy anije: njëra mbante një racë re mercenare, tjetra e komanduar nga një njeri i kaluarës Riddick-ut.

 

trailtube-logo Riddick (2013)
/*  

trailtube-logo Riddick (2013)
//

 

trailtube-logo Riddick (2013)

The post Riddick (2013) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Seventh Son (2014)

Seventh Son (2014) | Aksion, Aventure, Fantazi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Tomasi largohet nga ferma e tij me një magjistar për mësuar luftojë kundër shpirtrave lig. Sfida e madhe e tij e parë vjen kur mbretëresha e shtrigave shpëton nga izolimi i saj ndërkohë magjistari ishte larguar.

 

trailtube-logo Seventh Son (2014)
/*  

trailtube-logo Seventh Son (2014)
//

 

trailtube-logo Seventh Son (2014)

The post Seventh Son (2014) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

The Maus (2017)

The Maus (2017) | Drame, Fantazi, Horror | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Selma, një boshnjake dhe Aleks, një djalë gjerman, dashuruar shkojnë Bosnjë për varrosur familjen e Selmës masakruar genocid. Por do ngecin një pyll Bosnjës ku i presin shumë rreziqe dhe djallëzi.

 

trailtube-logo The Maus (2017)
/*  

trailtube-logo The Maus (2017)
//

 

trailtube-logo The Maus (2017)

The post The Maus (2017) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

36th Precinct (2004)

36th Precinct (2004) | Aksion, Krim, Drame | Cilësia: HD


Rreth filmit:

botën e fshehtë kriminale pariziane, policia kërkon kapë një bandë kriminale e cila po kryen një sërë vjedhjesh dhunshme. Leo Vrinksi dhe Denis Kleini janë dy policë kërkim një ngritjeje detyrë dhe largimi i shefit policisë, e rrit tensionin mes dyve lidhje me pozicionin vakant punës. Rivalëria mes tyre arrin deri aty sa e kalon çdo limit morali aq sa nuk dallohet ndryshimi mes policisë dhe kriminelëve. Vrinksi, gjatë takimin me një burim informacioni, përfshihet një vrasje. Kleini e kap këtë mundwsi dhe realizon arrestimin e Vrinksit, por kur ai përfshin edhe gruan e tij këtë mes, Kamilën, hakmarrja është e pashmangshme.

 

trailtube-logo 36th Precinct (2004)
/*  

trailtube-logo 36th Precinct (2004)
//

 

trailtube-logo 36th Precinct (2004)

The post 36th Precinct (2004) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.