Home » Faqe

Etiketë: Faqe

Faqet e institucioneve të Kosovës

Faqet e institucioneve Kosovës

Presidenti i Kosovës
Kryeministri i Kosovës
Sherbime Qeveritare Online
Kuvendi i Kosovës
Ministria e Arsimit
M. e Bujqësisë dhe Pylltarisë
Ministria e Diasporës
Ministria e Drejtësisë
Ministria e Integrimit Europian
Ministria e Financave
Ministria e Forcës së Sigurisë
M. për Komunitete dhe Kthim
M. e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
M. e Punës dhe Mirëqenies
Ministria e Punëve të Brendshme
Ministria e Punëve të Jashtme
Ministria e Shëndetësisë
Ministria e Infrastrukturës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Ministria e Zhvillimit Ekonomik
Ambasada e KS në Uashington
Ambasada e KS në Berlin
Ambasada e KS në Tiranë
Ambasada e KS në Lubljanë
Ambasada e KS në Zabreb
Ambasada e KS në Paris
Ambasada e KS në Londër
Ambasada e KS në Hagë
Ambasada e KS në Bernë
Ambasada e KS në Stokholm
Ambasada e KS në Vjenë
Ambasada e KS në Romë
Ambasada e KS në Bruksel
Ambasada e KS në Shkup

Reklama

Faqja më e madhe shqiptare islame në FB

vigjile antarit 400.000

Faqja e madhe shqiptare islame FB
https://www.facebook.com/NamaziI


Allahu i shpërbleftë nismëtarët dhe ata e kanë ndihmuar ecjen e kësaj faqe deri sa ka ardhë te ky numër kaq i madh.

I Urojmë suksese vazhdueshme, bereqet me veprimet e veta dhe
bëhet shkak i udhëzimit popullit shqiptar Fenë e Allahut.

Ecja stabile dhe e pandalur ka bërë mbetet e frekuentuara këto vite ndër shqiptarët.

Sigurisht se ndihma e Allahut ka qenë e pranishme këtë ecuri, sepse
Allahu ka parë sinqeritetin e nismëtarëve dhe bartësve kësaj faqe.

Allahu i gëzoftë me mirat e Tija gjithë pjesmarrësit këtë projekt dynja e ahiret! Amin!

Burimi:Bekir Halimi

 

Faqja KUR’AN DHE HADITH

Meso
Islamin e paster ! Kur’an, hadith, thenie nga te parte tane, fragmente
nga shoket e Profetit (alejhis-selam) etj… Tashme faqes KUR’AN DHE HADITH
i eshte bashkangjitur hoxha Uthman Haskasa, ku me lejen e Allahut do
japi pergjigje te shume pyetjeve tuaja. Tashme dhe faqja KUR’AN DHE
HADITH ka nje hoxhë ku do i kontrrolloje te gjitha postimet qe behen ne
kete faqe. Behu pjese e Islamit te paster! Meso, praktiko dhe shpernda!

KUR’AN DHE HADITH ! Faqja e nje Islami te paster, ndjekja e te Derguarit te Allahut (alejhis-selam) dhe te pareve tane te mire. (Selefëve).

Prodhues i logove dhe grafikave

Cooltext është një faqe ku ju mund te krijoni logo dhe grafika falas.

Thjesht zgjidhni llojin e imazhit ju dëshironi.  

Pastaj plotësoni formularin dhe ju do keni vet imazhin tuaj me dhënat e juaja.

Per me shume vizito kliko Cooltext

Prodhues i logove dhe grafikave,Krijo logo dhe grafika online,gjenero grafika dhe logo online