Home » Shkarko

Shkarko libra, programe, muzikë, filma etj.

 

Kliko mbi titullin që ju intereson.

 

 

Programe

 

Fjalori Shqip – Shqip

 

firefox Shkarko Firefox në Shqip

 

firefox ShkarkoMicrosoft Shqip

 

firefox ShkarkoOpen Office Shqip

 

Fjalori i integruar 5 gjuhësh ( Shqip, Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht)

 

Auskultimi i zemrës

 

7-Zip – program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip dhe winrar).

 

ALZIP – program për ngjeshjen dhe paketimin e skedarëve (i ngjashëm me winzip dhe winrar).

 

Andromeda – skript për krijimin e një faqeje që transmeton muzikë.

 

Antamedia Internet Caffe – program për menaxhimin e internet-kafeneve

 

Bilanc  – program financiar

 

BlindWrite – program që të lejon të kopjosh CD/DVD të mbrojtur

 

BSCW – program për bashkëpunimin e një grup njerëzish në internet

 

CCleaner – program për pastrimin e skedarëve të përkohshëm

 

CleanCenter – program për pastrimin e skedarëve të përkohshëm

 

Drupal – program për menaxhimin e faqeve të internetit

 

eMule – program për të ndarë skedarët me përdorues të tjerë të Internetit

 

FantaMorph– program që shkrin dy fotografi në një animacion

 

Free Download Manager – program për menaxhimin dhe përshpejtimin e shkarkimeve

 

Free Picture Finder – program për të gjetur imazhe/fotografi në internet

 

GetRight – program për të shkarkuar dhe për të menaxhuar skedat

 

 

 

Lojra dhe Kuize

Kuizi Shkolla ime 1.1

Vetura e verdhë

Shenjat e Komunikacionit

Hashim Thaçi -Jigsaw Puzzle

 

 

Libra dhe shkrime tjera

 

Fjalët e përbashkëta Gjermanisht – Shqip

Fjalori i informatikës

Neurologjia

Inteligjenca emocionale

Tekste këngësh shqiptare

Broshurë për Urgjencat

Letra Motivuese

Fjalor Rusisht Shqip

Gramatika e gjuhes shqipe

Fjalori i nocioeneve fetare

Fjalor i shkurtër Shqip – Rusisht

Emergency Medicine

Gramatika e gjuhes shqipe

Fjalori i nocioeneve fetare

Social Medicine – History and Contemporary Relevance

An Easy Way to Make Questions in English

Immunology

Kontrolli i infeksioneve

Pyetje dhe përgjigje nga Historia

Higjiena e duarve në kujdesin shëndetësor

Herbal Treatment for Renal Diseases

Hemoptysis

The HAARP Project

Çka është Gripi i shpezëve (avian)

Ku e kishit parkuar makinen

Permbledhje e gramatikes

Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

FLORI BRUQI Triumfi Shqiptar

Fjalorthi i gjuhësisë nga FGJSSH

Fjalor Anglisht Shqip

Bioteknologji farmaceutike – Fjalori

Fjala shqipe në vend të fjalës së huaj

Anektodat e Nastradinit

Figurat Stilistike

Figurat letrare

Red Cell Enzymes

Kriminalistika Mjekësore

Laringiti akut

Italisht-shqip

James Pandeli – 10 Essays

Jeta e Re

Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

Klasifikimi ndërkombëtar i sëmundjeve

Kontrolli i infeksioneve

Ku e kishit parkuar makinen

Kultura me K të madhe te shkrimit

LajmetariS

Leximi letrar

Shoku kirurgjikal , diagnoza , mjekimi

Osteomieliti

Flebiti dhe tromboflebiti

Libri i eseve

Drogat – Njohuritë themelore dhe tretmani

Përshendetjet dhe disa fjalë bazike

Lakimi i emrave

Modele testesh

Vendimi mbi leximin e librave rreth interpretimit të ëndrrave dhe mbështetja në to për interpretim

Njeriu dhe natyra

Organizatat Ndërkombëtare

Physiology and Hygiene

Head and Neck Exam

Permbledhje e gramatikes

Pompimi i gjakut

Diabeti i shtatzënisë

Teoria e letërsisë

Mësimi i Biologjisë në shekullin 21

Mësimi i Gjeografisë në shekullin 21

Mësimi i Kimisë në shekullin 21

The Light of Islam – Drita Islame

MCQs and EMQs in Surgery

Atentat brenda germës L

Ankthi i Artë

Ashtu si mendon njeriu

Aforizma Daut Demaku

11 LIGJET E HARRUARA

7 zakonet_permbledhja

Hipnoza

Doracaku mbi HIPNOZEN

VA

Transporti i lipideve

Statusi acido bazik-4

sinteza e proteinave ADN,ARN

Sinteza e kolesterolit

retikulocitet-IV

proteazat s. 2009 fund

PD-TCA

metabolizmi i fruktozes etj

Hemoglobinopatitë

Hematopoeza dhe organet e saj-II

Glukoliza, meabilozmi i glikogjenit

gukoneogjeneza, cikli alaninines, cikli pentozë fosfatit

Format e ER-V

ENZIMETi 2009

Enzimet 2

Enzimet 1

Diagnostifikimi i semundjeve alergjike( testet i vitro

Biosinteza e aminoacideve

BIOKIMIJA KLINIKE-elektrolitet finish

Automatizmi-2

ATP 2009-trasferazat fund

Aemia ssideropenike dhe megaloblastike-VII

Acidet yndyrore

Imazhe Radiologji nga ushtrimet

Radiologjia Diagnostike

Pyetjet nga Radiologjia by Valon Krasniqi

Ligjerata Radiologji

Mikrobiologjia dhe Infektologjia me përkujdesje udhezues

The HAARP Project

The First Eye Operation – Cataract Surgery

Fjalor Latinisht Shqip

Teknologjia në mësimdhënie

Fjalorth i terminologjisë Migratore

Fjalor i Sigurimeve Shoqërore Fjalor

Revista Mjekësore

Memoria Fjalor-shpjegues

Fjalori juridik nga Kriminalistika

Fjalori i termave mjedisor Fjalori Persisht Shqip

FJALOR i Emrave të kafshëve në Shqipëri

FJALOR TERMINOLOGJIK I SIGURIMEVE SHOQËRORE

Fjalor për gurët në veshka dhe ureter

FJALOR ENCIKLOPEDIK INFORMATIKE

Informacione për prindërit – Logopedia

Albanian-English Dictionary

Dallimi në mes mësimit tradicional dhe bashkëkohorë

Fjalori i shprehjeve parlamentare

Mini-Fjalor Gjermanisht Shqip

Biologjia me gjenetik humane

Praktikumi i Fiziologjisë Patologjike

General surgery questions and answers

Pyetjet në kulturë kombëtare

Pyetjet dhe përgjigjet në letërsi shqiptare

Pyetje nga Makroekonomia

Pyetje nga informatika

Pyetje dhe përgjigje nga Historia

Profetet e permendur në Kuran

100 vjet vargje Allahut

101 Profeci

ADOLESHENCA – Stina e shpërthimeve

Lajmëtari i Njeriut të Ri për Botën e Re – OSHO

AJO QË PËRSËRITET në fole të shqipes

ANEKDOTA POPULLORE

ANEKDOTA POPULLORE 2

Anija Kozmike

ANTOLOGJI E POEZISË ARVANITASE

SPIRITUS

ARISTIDH KOLA DHE SHTYPI SHQIPTAR

Skicim për zanafillen e fjalisë biodemokratike amerikane

ASNJE FJALE NUK FRYMON

Thoti dhe Atlantida

Koncetrimi i shtendosur në automobil

BARI I UJKUT

BAZAT E INFORMATIKËS

Ç A B E J

Bibla

BURRERI E LAGUR

Cikël Poetik Shefki ollomani

C O P Ë T I M N A T E

DALJA NGA SAFARI

Dëshmorët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Dielli i mbramjes

Ditari i nje te humburi

DJE DHE SOT

Dolli e gjakut

 

 

 


Reklama