Home » Vendimi i radhës nga Haradinaj, Qeveria ua paguan ujin familjeve me social

Vendimi i radhës nga Haradinaj, Qeveria ua paguan ujin familjeve me social

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka njoftuar për vendimin e radhës Qeveria e udhëhequr nga ai ka marr.

një postim Facebook, Haradinaj ka bërë ditur se nga tani Qeveria do t’ia paguaj familjeve me asistencë obligimet për shërbime ujit, transmeton Indeksonline.

ramush-haradina Vendimi i radhës nga Haradinaj, Qeveria ua paguan ujin familjeve me social

poshtë postimi i Haradinajt:

Krahas vendimeve rëndësishme dhe përpjekjeve për qenë sa afër qytetarëve vendit, pas rekomandimeve nga Këshilli Ndërministror i Ujërave, kam marr vendim familjeve, cilat i plotësojnë kushtet për asistencë sociale, t’ua paguajmë detyrimet ndaj ndërmarrjeve ofrojnë shërbime ujit.

ramush-haradina Vendimi i radhës nga Haradinaj, Qeveria ua paguan ujin familjeve me social

Qeveria e Kosovës ka për qëllim ngritjen emirëqenies për gjithë qytetarët e vendit dhe vendimi i djeshëm, është përpjekja e radhës këtë drejtim.

Reklama