Home » Petroviç: S’di pse më ndaluan, më mbyllën katër orë vetëm

Petroviç: S’di pse më ndaluan, më mbyllën katër orë vetëm

Deputeti i Kuvendit Kosovës, Sllobodan Petrovic është ndalur sot Merdarë nga xhandarmëria serbe, e cila ia ndaloi hyrjen Serbi.

Ai pas lirimit ka folur për mediat serbe, duke treguar gjithçka ndodhi për orët sa ishte i mbyllur.

Petrovic tha se fillimisht u arrestua nga anëtarë MUP-it Serbisë dhe u vendos një dhomë vetme, cilët pastaj i thanë se duhej priste vinin anëtarët e BIA-s.

Ata pyetën disa gjëra përgjithshme dhe për atë është shkruar media. Unë pyeta pse kanë arrestuar dhe për çfarë po mbajnë mbyllur. Ata thanë se vetëm do bënin një intervistë me mua. Unë u thash se s’kanë cka pyesin, pasi unë me familje vetëm do vizitoj motrën Beograd”, ka thënë Petrovic.

Sipas Petroviçit, një përfaqësues i BIA-s, i cili nuk donte prezantohej, pasi zhvilloi një bisedë telefonike, tha se duhej priste deri orën 16:00 dhe pastaj ai mund shkonte atje ku donte.

Megjithatë, pas skadimit asaj kohe, Petroviç u drejtua për Graçanicë.

Unë jam i shokuar, nuk e di pse mbajtën për katër orë. Kjo është hera e parë”, tha Petrovic, duke shtuars e menjëherë ka informuar Qeverinë e Kosovës, Kuvendin dhe ambasadat, derisa pret reagimet e tyre

The post Petroviç: S’di pse më ndaluan, më mbyllën katër orë vetëm appeared first on Veriu.info.

Reklama