Home » Dështojnë laurat, rrezikohen kalimtarët nga treni

Dështojnë laurat, rrezikohen kalimtarët nga treni

Ferizaj. 08.12.2018. Laurat dhe sinjalizimi për kalimin e trenit sonte si duket kanë dështuar edhe njëherë.
rrugën “Driton Islami”, afër ish fabrikës Vajit Ferizaj për pak sa nuk ka ndodhur një tragjedi.
Aty ku ekzistojnë edhe laurat dhe shenjat sinjalizuese sonte kanë dështuar atëherë kur treni ka kaluar këtë pjesë.
Një qytetarë nga komuna e Lipjanit ka dërguar foto nga kjo situatë kur treni ka kaluar këtë pjesë rrugës me laura ngritura lartë.
Ishte një situatë rrëqethëse kur i ofrohesh vendkalimit trenit dhe laurat janë ngritura, e këtë moment kalon treni, ndoshta për ata kalojnë shpesh këtë pjesë rrugës dhe e njohin këtë nuk do jetë shumë rrezik por për një panjohur nuk e pret treni t’i zërë rrugën nuk është ndjenjë e mirëi ka thënë Ferizajpress ky qytetar i cili këta raste ishte afër hekurudhës dhe ka parë këtë situatë.
Nuk është kjo hera e parë kur treni kalon ,laurat mbeten ngritura.
Pra është një shqetësim me cilin duhet merren menaxhmenti i Hekurudhave Kosovës apo “Trainkos” cilët menaxhojnë me hekurudhat e Kosovës deri sa nuk ka ndodhur e keqja.
48277984_599636993801177_4894388286337843200_n Dështojnë laurat, rrezikohen kalimtarët nga treni

Reklama