Home » Hahn: Taksa e vendosur nga Kosova për mallrat serbe nuk i kontribuoi stabilitetit

Hahn: Taksa e vendosur nga Kosova për mallrat serbe nuk i kontribuoi stabilitetit

Komisioneri Evropian për Zgjerim dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn, edhe njëherë ka folur rreth taksës së Kosovës ndaj Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës.

Ai tha sot se taksa e vendosur nga Kosova për mallrat serbe nuk i kontribuoi stabilitetit dhe prosperitetit rajon.

Hahn gjatë një aktiviteti BE-së Vjenë, gjithashtu potencoi se taksa nga Prishtina e ka konfirmuar edhe njëherë situatën ende brishtë rajon.

Komisioneri Hahn gjatë vizitës tij Kosovë iu ka kërkuar udhëheqësve kosovarë ta heqin taksën e vendosur ndaj produkteve Serbisë dhe Bosnjes.

Jo vetëm Hahn, por edhe Frederica Mogherini dhe shtete tjera BE-së kanë kërkuar nga Kosova heqjen e kësaj takse

The post Hahn: Taksa e vendosur nga Kosova për mallrat serbe nuk i kontribuoi stabilitetit appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Reklama