Home » Fanellat e Barcelonës për sezonin e 2019/20 janë hakuar dhe kanë rrjedhur në internet, ajo për ndeshjet vendas e veçantë me katrorë sikurse e Kroacisë

Fanellat e Barcelonës për sezonin e 2019/20 janë hakuar dhe kanë rrjedhur në internet, ajo për ndeshjet vendas e veçantë me katrorë sikurse e Kroacisë

Dizajni i Barcelonës për fanellat shtëpi dhe ato si mysafir për sezonin 2019/20 është shfaqur internet. Fanella e shtëpisë për edicionin 2019/20, do shfaqë një dizajn është shumë ndryshe nga ai klubi normalisht zgjedh klubi katalunas. Me këtë dizajn mund jetë i kënaqur Ivan Rakitiç e ka përdorur […]

The post Fanellat e Barcelonës për sezonin e 2019/20 janë hakuar dhe kanë rrjedhur në internet, ajo për ndeshjet vendas e veçantë me katrorë sikurse e Kroacisë appeared first on UlpianaPress.

Reklama