Home » Tronditëse, 15-vjeçari ekzekutohet me çifte në mes të rrugës nga shoku i klasës

Tronditëse, 15-vjeçari ekzekutohet me çifte në mes të rrugës nga shoku i klasës

Një video tronditëse me një incident tepër dhunshëm marrë nga kmerat e sigurisë një rrugë Stambollit është publikuar gazetën “Hürriyet”.

Pamjet video tregojnë një 15-vjeçar është duke ecur rrugë me tre bashkëmoshatarë tij, kur qëllohet me çifte nga mbrapa nga një distancë e vogël.

shoku Tronditëse, 15-vjeçari ekzekutohet me çifte në mes të rrugës nga shoku i klasës

Teksa djemtë e tjerë vrapojnë dhe ikin, nxënësi i plagosur mbetet i shtrirë tokë. Autori i plagosjes, shok klase me 15 vjeçarin, i afrohet afër me çifte dhe krejt gjakftohtë e qëllon sërish kokë.

Ndërsa policia nisi një hetim për incidentin, dëshmitarët okularë thanë për mediat lokale se dëgjuan tre shtëna.

Aktori, i cili u arrestua, i tha policisë se e kishte vrarë shokun e tij klasës pas një debati dy ditë parë me .

Reklama