Home » Thaçi në darkë me Macron, Trump, Merkel dhe liderë tjerë botërorë

Thaçi në darkë me Macron, Trump, Merkel dhe liderë tjerë botërorë

Thaçi,  po merr pjesë shënimin e 100 – vjetorit përfundimit Luftës Parë Botërore Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi këto qaste ka hyrë ndërtesën ku, presidenti francez, Emmanuel Macron, ka ftuar liderët nga mbarë bota, cilët Paris kanë ardhur për shënuar njëqindvjetorin e përfundimit luftës parë botërore.

listën ka siguruar RTV21 përveç presidentit Thaçi këtë darkë janë ftuar edhe lider shteteve fuqishme botës.

Nesër pritet Paris shënohen disa manifestime për nder kësaj dite.

Lista Thaçi në darkë me Macron, Trump, Merkel dhe liderë tjerë botërorë

The post Thaçi në darkë me Macron, Trump, Merkel dhe liderë tjerë botërorë appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Reklama