Home » Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO)

Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO)

Hashim Thaçi sonte është takuar Paris me presidentin francez, Emmanuel Macron, për shënuar njëqindvjetorin e përfundimit Luftës Parë Botërore, ku morën pjesë edhe politikanë shteteve tjera.

Kësaj vizite i është gëzuar presidenti i vendit tonë, duke e falënderuar homologun e tij francez qe nuk e ka lënë anash gjatë këtij shënimi.

E falënderoj presidentin Makron për pritjen e sotme miqësore. Mirënjohës për Francën, e cila e ka nderuar Kosovën njësoj sikur gjitha shtetet e tjera pjesëmarrëse shënimin e 100 vjetorit përfundimit Luftës Parë Botërore. Kjo ishte një mundësi shumë e mirë për biseduar me liderët botërorë për bashkëpunimin dhe forcimin e paqes rajonin tonë dhe botë“, ka shkruar Thaçi Facebook, ku ka postuar edhe disa fotografi nga ky takim atje.

111-1 Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO) 111-1 Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO) 111-1 Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO) 111-1 Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO) 111-1 Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO) 111-1 Thaçi falënderues ndaj Macron (FOTO)

 

Reklama