Home » Protestë në Selanik: Do marrim Korçën dhe Sarandën, do djegim Tiranën

Protestë në Selanik: Do marrim Korçën dhe Sarandën, do djegim Tiranën

Ekstremistët grekë vijojnë provokojnë dhe hedhin parulla antishqiptare.

një protestë mbajtur Selanik mbrëmjen e premtes është hapur një parullë rrugë me mbishkrimin: “Kacifas je i pavdekshëm”.

pranishmit këndonin: “Do e marrim Korçën dhe Sarandën. Do e djegim Tiranën”./lapsi.al

Reklama