Home » Peshkatari shpëton foshnjen në det: Mendova se ishte kukull (FOTO)

Peshkatari shpëton foshnjen në det: Mendova se ishte kukull (FOTO)

Një foshnjë 18 muajshë është shpëtuar krejt rastësisht nga një peshkatar. Ngjarja ndodhi Zelandën e Re, Plazhin Matata teksa Gus Hutt po peshkonte.

Ky i fundit ka treguar se fillim mendoi se ishte një kukull, por kur bebja lëvizi kuptoi se bëhej fjalë për një foshnje.

FEMIJA-1 Peshkatari shpëton foshnjen në det: Mendova se ishte kukull (FOTO)

Unë mendova se ai ishte një kukull. Iu afrova dhe e kapa nga krahu, vazhdoja ende mëndoja se ishte një kukull. Fytyra e tij dukej si porcelan ndërsa flokët e tij shkrurtër ishin shtruara nga lagia, por pas ai lëshoi një frymë vogël dhe mendova, ‘Oh Zot, ky është një fëmijë dhe është gjallë,”– ka thënë Hutt, shkruan CNN.

FEMIJA-1 Peshkatari shpëton foshnjen në det: Mendova se ishte kukull (FOTO)

Mesa duket ka qenë fëmijë me fat!

Reklama