Home » “Për një Europë të fortë e të bashkuar”, Meta shtrëngon duart me Macron

“Për një Europë të fortë e të bashkuar”, Meta shtrëngon duart me Macron

Presidenti i Republikës, Ilir Meta është takuar sot me homologun francez, Emmanuel Macron gjatë vizitës zyrtarë Francë.

Meta është takuar me Macron dhe një pritje zyrtare ku ka biseduar rreth marrëdhënieve shkëlqyera midis dy vendeve.

Shumë i lumtur takoj Presidentin e Francës, Emmanuel Macron, shpreh vlerësimet për marrëdhëniet tradicionale dhe shkëlqyera mes dy vendeve dhe rëndësinë e dinamizmit tyre e njëkohësisht rolin e tij për një Europë fortë e bashkuar”, shkruan Meta faqen e tij Facebook.

Kreu i shtetit shqiptar është ftuar nga Presidenti Francës për marrë pjesë Ceremoninë e 100-vjetorit Armëpushimit Luftës Parë Botërore dhe Forumin e Parisit për Paqen.

këtë Forum, do jenë pranishëm shumë kryetarë shtetesh e qeverie, zyrtarë lartë organizatave botërore dhe personalitete politikës.

 

v.l/ Dita

met “Për një Europë të fortë e të bashkuar”, Meta shtrëngon duart me Macron

Reklama

Lexo më shumë