Home » Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

Janë dy emra njohur botë, këngëtarja Teyana Taylor dhe modelja e njohur Emily Ratajkoëski janë shfaqur bashku eventin e njohur markës ‘Revolve’.

Dy vajzat e famshme dukeshin sa elegante aq edhe atraktive ndarjen e çmimeve për femrat me ndikim botë.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fkur-dy-femra-seksi-behen-bashke-yjet-e-njohura-shfaqen-elegante%2F&referer=https%3A%2F%2Findeksonline Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fkur-dy-femra-seksi-behen-bashke-yjet-e-njohura-shfaqen-elegante%2F&referer=https%3A%2F%2Findeksonline Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

Teyana dhe Emily pozuan bashku ndërsa dukeshin tejet seksi ne ngjarjen e madhe.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fkur-dy-femra-seksi-behen-bashke-yjet-e-njohura-shfaqen-elegante%2F&referer=https%3A%2F%2Findeksonline Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

këtë event, 26 vjeçare Emily duke qenë një nga modelet me ndikim botë, u zgjodh femra e viti., ajo përmes një postimi ‘Instagram’ është shprehur tejet e lumtur për këtë çmim.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fkur-dy-femra-seksi-behen-bashke-yjet-e-njohura-shfaqen-elegante%2F&referer=https%3A%2F%2Findeksonline Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

Ndryshe, Emily ka një karrierë suksesshme si modelen ndërsa Teyana është e përkushtuar shumë ndaj familjes saj./Indeksonline/

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=147&loc=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fkur-dy-femra-seksi-behen-bashke-yjet-e-njohura-shfaqen-elegante%2F&referer=https%3A%2F%2Findeksonline Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante

The post Kur dy femra seksi bëhen bashkë, yjet e njohura shfaqen elegante appeared first on Veriu.info.

Reklama