Home » Krasniqi flet pë shantazhet e Listës Serbe

Krasniqi flet pë shantazhet e Listës Serbe

Ditë parë Qeveria e Kosovës ka marrë vendim vendosjen e tarifës prej 10 për qind për produktet cilat importohen nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Ky vendim nuk është pritur mirë as nga Bashkimi Evropian, por ka ngjallur edhe reagime mëdha liderëve serbë e gjithashtu deputetëve Listes Serbe Kuvendin e Kosovës.

Ata nëpërmjet një reagimi kanë paralajmëruar protestë qoftë se nuk shfuqizohet kjo taksë, gjithashtu duke theksuar se do jenë opozitë plotë ndaj qeverisë duke refuzuar çdo sugjerim tyre.

Ndër tjera, Lista Serbe janë deklaruar se do mbështetin çdo nismë për rrëzimin e qeverisë Haradinaj.

Lajmi.net ka kontaktuar me Shefin e Grupit Parlamentar Partisë Demokratike Kosovës, Memli Krasniqi për ta pyetur lidhje me këto qëndrime Listës Serbe.
Krasniqi i ka thënë lajmi.net se teket dhe shantazhet e Listës Serbe nuk e përcaktojnë as tashmë e as ardhmen e Qeverisë Kosovës e aq pak shtetit Kosovës.

“Teket e Listës Serbe nuk e përcaktojnë as tashmen e as ardhmen e Qeverisë Kosovës, e aq pak shtetit Kosovës.” është shprehur Krasniqi.
Ai ka deklaruar se vendimet e institucioneve vendit nuk do kushtëzohen nga shantazhet e Listës Serbe.

“Vendimet e institucioneve Republikës Kosovës nuk do kushtëzohen nga shantazhet e tyre.” ka përfunduar shefi i grupit parlamentar PDK-së, Memli Krasniqi.

The post Krasniqi flet pë shantazhet e Listës Serbe appeared first on Veriu.info.

Reklama