Home » Kendall Jenner shpallet ‘Ikona e vitit’

Kendall Jenner shpallet ‘Ikona e vitit’

Modelja e njohur Kendall Jenner dërgoi shtëpi çmimin madhë natës Revolve Awards.

Modelja 23 vjeçare mori çmimin madh ‘Ikona e Vitit’ gjatë ceremonisë u mbajt premten(9 nëntor) Palms Casino Resort Las Vegas Nevada.

K-2 Kendall Jenner shpallet ‘Ikona e vitit’

mbrëmje ishin ftura dhe modele tjera si Shay Mitchell, Emily Ratajkoëski dhe Olivia Culpo.

K-2 Kendall Jenner shpallet ‘Ikona e vitit’

Kendall shkëlqeu mbrëmje me fustanin e zi ngjitur mbas trupi duke treguar format prefekte saj.

K-2 Kendall Jenner shpallet ‘Ikona e vitit’

Reklama