Home » Fyhet rëndë deputeti maqedonas para shtëpisë së tij (FOTO)

Fyhet rëndë deputeti maqedonas para shtëpisë së tij (FOTO)

“Spiun, si s’ vjen turp, homoseksual, valoni me flamurin shqiptar…”, janë disa nga akuzat kryetari i partisë proruse “Maqedonia e Bashkuar”, Janko Bacev, ia bëri deputetit Sasho Vasilevski, votoi pro ndryshimeve kushtetuese për emrin. Deputeti i deritanishëm i VMRO-DPMNE-së, Vasilevski ka dalur dhe ka takuar protestuesit ishin mbledhur para shtëpisë tij dhe ka marrë kërkesat e një grupi protestuesve, udhëhiqeshin nga Janko Bacev. një moment situate është tensionuar dhe ka pasur sulme verbale ndaj deputetit Vasilevski nga ana e Bacev.
Si stë vjen turp, spiun, deputet populli. Me sa para kanë blerë, kopil… e shitët shtetin.”, ka akuzuar Bacev. Por Vasilevski e ka ironizuar duke i thënë largohet dhe shkojë valojë me flamuj, duke aluduar ate rus, por përgjigja e Bacev ka qenë akuzë e rëndë duke i thënë deputeti valojë flamurin e shqiptarëve dhe homoseksualëve. (INA)

Reklama