Home » Djali i Alisia Silverstone nuk sëmurët kurrë për shkak se është vegjetarian

Djali i Alisia Silverstone nuk sëmurët kurrë për shkak se është vegjetarian

Alicia Silverstone ka folur për shëndetin e mirë djalit saj, për shkak dietës tij, transmeton Klan Kosova.

Gjatë një interviste fundmi, 42-vjeçara zbuloi se djali i saj shtatëvjeçar, Bear Blu, ka shmangur sëmundjet sajë mënyrës jetesës tij si vegan.

Ai kurrë nuk ka marrë ilaçe’, tha Alicia për Page Six.

Ai mund ketë ndonjë virus por kurrë tepër se kaq. Dy herë jetën e tij ka thënë ‘mami nuk jam mirë’ dhe ishte vetëm për disa orë’.

Alicia është vegjetariane për shumë se dy dekada.

Reklama