Home » Adrian Morina dhe Ylber Bardhi shpërblehen me çmim në festivalin “Othello”

Adrian Morina dhe Ylber Bardhi shpërblehen me çmim në festivalin “Othello”

Festivali Ndërkombëtar i Teatrit “Othello” i cili filloi datë 5 nëntor dhe përfundoi 9 nëntor, mbushi sallën e Qendrës për Kulturë “Asnom” Gostivar secilën shfaqje dha.

Festivali përfundoi me shfaqjen “Hollyshit” regji Ilir Bokshit, e realizuar “AAB Faruk Begolli” – Prishtinë.
Po këtë natë u ndanë edhe çmimet.

Pas Koko Fest -it ku u shpërblyen me çmimin “Aktori i mirë”, aktorët Adrian Morina dhe Ylber Bardhi me shfaqjen “Hollyshit” me regjisor Ilir Bokshi, u shpallën fitues po njëjtit çmim, kësaj radhe festivalin e teatrit “Othello” Gostivar. / KultPlus.com
45986879_10160973241645004_4109524837385371648_n Adrian Morina dhe Ylber Bardhi shpërblehen me çmim në festivalin “Othello”

The post Adrian Morina dhe Ylber Bardhi shpërblehen me çmim në festivalin “Othello” appeared first on KultPlus.

Reklama