Home » Sëmuret ministri i Qeverisë Haradinaj, anulon të gjitha aktivitetet

Sëmuret ministri i Qeverisë Haradinaj, anulon të gjitha aktivitetet

Ministrit Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, i është përkeqësuar gjendja shëndetësore dhe si pasojë ka anuluar një nga aktivitetet e paralajmëruara për sot, shkruan Gazeta Express.

Lajmin për këtë e kanë dhënë një komunikatë për media, nga MPMS.

“Njoftoheni se për shkak gjendjes jo mirë shëndetësore ministrit MPMS-së, z. Skender Reçica, anulohet konferenca e thirrur për sot orën 13:00, për lansimin konsultime publike Koncept Dokumentit për Rregullimin dhe Menaxhimin e Fushës Pensioneve dhe Beneficioneve, hartuara nga MPMS”, thuhet njoftim.

Ky njoftim është dërguar pas një njoftimi mëhershëm mëngjes ku ishin ftuar mediat merrnin pjesë këtë aktivitet.

The post Sëmuret ministri i Qeverisë Haradinaj, anulon të gjitha aktivitetet appeared first on Veriu.info.

Reklama