Home » Naim Maloku e quan debil zevendes kryeministrin e Kosovës

Naim Maloku e quan debil zevendes kryeministrin e Kosovës

Ish deputeti i Kuvendit Kosovës, Naim Maloku e ka quajtur debill ish ministrinë e Punëve Jashtme, Enver Hoxhaj. Maloku iu është referuar deklaratave Hoxhajt, i cili tha se “Evropa ka albanofobi”.

Maloku i ka thënë Hoxhajt se duhet këtë turp, nga titulli dhe pozitat ka për deklarimet po bën.

Ky është postimi i plotë i Malokut:

“Evropa ka albanofobi”!

Enver Hoxhaj (GE) 09.11.2018

Po qyshë s’po vjen marre, nga titulli qe e ke dhe pozitat i ke dhe i ke pasë ,o DEBIL? Mbi 850.000 shqiptar Kosovës jetojnë dhe punojnë me drejta dhe mundësi barabarta, si qytetarët Evropian, i mbajnë familjet e tyre dhe krejt Kosovën. Po qyshë mundësh O LLUM i llumit, me gjithë Ata tjerët i ke parti ( e qe durojnë Ty aty), me e harru Evropen e kohës okupimit total dhe luftës? Sa mijëra shqiptar përndjekur kerkuan dhe gjetën strehim po këte Evropë cilës i thua ka ALBANOFBI?

E vërtetë, Evropa ka fobi pushtetarët, pra Ty dhe gjithë tjerët hajna e matrapaz e katandisët ,si është keq, Kosovën nga Pavarësia e kendej!

The post Naim Maloku e quan debil zevendes kryeministrin e Kosovës appeared first on Veriu.info.

Reklama