Home » Kriza në Venezuelë – mbi 2 milionë persona e kanë lënë vendin

Kriza në Venezuelë – mbi 2 milionë persona e kanë lënë vendin

Kombet e Bashkuara kanë thënë enjten se paktën 2.3 milionë persona kanë ikur nga kriza ekonomike dhe ajo politike e Venezuelës nga viti 2015, duke paralajmëruar se kapaciteti i shteteve kanë mirëpritur këta persona tani është zvogëluar shumë.

Agjencitë e OKB-së për refugjatë dhe migrim kanë thënë shumë se tre milionë shtetas Venezuelës tani jetojnë jashtë shtetit.

Kombet e Bashkuara kanë thënë enjten se paktën 2.3 milionë persona kanë ikur nga kriza ekonomike dhe ajo politike e Venezuelës nga viti 2015, duke paralajmëruar se kapaciteti i shteteve kanë mirëpritur këta persona tani është zvogëluar shumë.

Agjencitë e OKB-së për refugjatë dhe migrim kanë thënë shumë se tre milionë shtetas Venezuelës tani jetojnë jashtë shtetit.

The post Kriza në Venezuelë – mbi 2 milionë persona e kanë lënë vendin appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Reklama