Home » Ja ku mund të bleni vetura të lira në Maqedoni, DHP ka nxjerrë ankandin!(LISTA)

Ja ku mund të bleni vetura të lira në Maqedoni, DHP ka nxjerrë ankandin!(LISTA)

Drejtoria e Hyrave Publike (DHP) ka shpallur ankand për shitjen e veturave konfiskuara me çmime volitshme, por edhe tejet lira, krahasim me ato treg.
Sipas listës publikuar, përveç veturave, janë edhe materiale tjera janë nxjerrë ankandin e shitjes dhe gjithashtu janë me çmime volitshme.

Sa i përket veturave “Passat” prodhimi i vitit 2012 shitet për 11 mijë euro, “Alfa Romeo” 2004 për 1200, “Mercedes Benz” 2000 shitet për rreth 2 mijë euro. Por më detajisht kliko KËTU.

Reklama