Home » Familja Ronaldo zgjerohet me një pjesëtar shumë të veçantë

Familja Ronaldo zgjerohet me një pjesëtar shumë të veçantë

Është me origjinë kanadeze, nuk ka asnjë qime trup dhe kushton mbi 2.000 euro.

Një shumë aspak problematike për sulmuesin e Juventusit, i cili ka vendosur t’i bëjë një dhuratë vetes, me Gerorginan ka zbuluar pjestërin e ri familjes Instagram.

Mbetet akoma mister emri i kafshës./ Supersport.al.

 

Reklama