Home » Drecun: Lëvizjet e njëanshme të Prishtinës destabilizojnë dialogun

Drecun: Lëvizjet e njëanshme të Prishtinës destabilizojnë dialogun

Një seri lëvizjesh njëanshme nga Prishtina destabilizojnë dialogun dhe parandalojnë vazhdimin e tij.

Kështu ka deklaruar kyetari i Komisionit parlamentar për Kosovën Kuvendin e Serbisë, Milovan Drecun.

Kur është fjala për iniciativën Prishtina bëhet anëtare e Interpolit, Drecun tha për RTS se Serbia po bën përpjekje mëdha dhe se shumë shtete anëtare e kanë qartë  atë Prishtina dëshiron./klankosova.tv/.

Reklama